فرهنگی هنری

چهارمین کتاب داکتر عبدالعلی محمدی معرفی و نقد و بررسی شد

این کتاب در سال 1394 خورشیدی در چهار فصل، توسط انتشارات امیری در کابل چاپ شد.

محتوای کتاب مذکور، چهار چوب نظری دولت مدرن، ساز و کارهای حقوقی دولت مدرن در افغانستان، چالش ها و موانع کار آمدی ساز و کارهای دولت مدرن در افغانستان و راه های حل و تغییر لازم برای کار آمدی ساز و کارهای حقوقی در کشور را مورد تحقیق و بحث قرار داده است.

منتقدان کتاب افغانستان و دولت مدرن را کتابی جامع و کامل بیان کردند که همه اقشار جامعه می توانند از آن به نحوه احسن استفاده کنند.

داکتر فرامرز تمنا، رئیس مرکز مطالعات استراتیژیک وزارت خارجه در جلسه نقد و بررسی گفت: “نظم کتاب بسیار خوب و به صورت روان نوشته شده است.”

آقای تمنا افزود، کتاب افغانستان و دولت مدرن اولین کتابی در کشور است که در کل به صورت قیاسی و در فصل هایی به صورت استقرایی نوشته می شود.

وی اما اظهار کرد که در کتاب بین دولت مدرن و سنتی تفکیک قایل نشده است که این در تعریف های جدید بین دولت مدرن و سنتی اندکی تفاوت وجود دارد.

او اضافه کرد که در دولت های سنتی فقط بحث امنیت داخلی مهم بود، اما اکنون برای دولت ها امنیت اقتصادی، زیست محیطی، روانی و … نیز مهم است.

داکتر سید عسکر موسوی، استاد دانشگاه نیز گفت که در کتاب بحث مدرنیسم بسیار مغلق است و افزود، امکان ندارد از مدرنیسم حرف زده شود ولی از استقلال حرفی به میان نیاید.

آقای موسوی بر این باور است که استقلال کنونی کشور دروغین است و با وضعیت کنونی نمی توان ادعا کرد که ما دولت مدرن یا مدرنیسم داریم.

وی اظهار کرد که تا زمانی که تکلیف ما در مورد استقلال مشخص نشده است نباید از مدرنیسم حرفی زد.

داکتر عبدالعلی محمدی، مولف کتاب اما می گوید که دولت ها ذاتا مدرن هستند و سر آغاز دولت مدرن از یونان باستان شکل گرفته است.

آقای محمدی اساس دولت را مرز عنوان کرد.

عبدالعلی محمدی، متولد 1346 ولایت غزنی است که تاکنون در پست های مختلف دولتی و استاد دانشگاه ایفای وظیفه کرده است.

 

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. باسلام فکر کنم که سه نفر کتاب را نقد کرد چرا از نقد دکتر عادلی چیزی بیان نکردهاید

    1. با سلام
      با تشکز از مطالعه شما،
      دوست گرامی این خبری بود که خبرنگار اعزامی به محل تهیه کرده بود، از کاستی پیش آمده عذر خواهی می کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا