پیکر استاد عرفانی تشییع شد
در مراسم تشییع وی، مقام های بلند پایه دولتی؛ معاون دوم ریاست جمهوری، محمدکریم خلیلی، داکتر عبدالله رئیس اجراییه و معاونانش محمد محقق و اینجینر احمدخان، رئیس مجلس و اعضای شورای ملی حضور داشتند.
علاوه بر مقام های دولتی، آیت الله واعظ زاده بهسودی، ایت الله پروانی، ایت الله عالمی یکه ولنگی و ایت الله مدرسی و جمع کثیری از علما و نمایندگان دفاتر آیات عظام، فرهنگیان و هواداران وی شرکت کرده بودند.
در این مراسم سخنرانان، فقدان قربانعلی عرفانی را ضایعه بزرگی برای ملت و کشور عنوان کردند.
استاد عزیزالله شفق، از دوستان وی، گفت: استاد عرفانی تحصیل کرد که گره از کار مردم بگشاید و مرحمی باشد برای مردم ستمدیده این مرز و بوم.
آقای شفق افزود، اعمال وی باعث شد که مردم سرافراز شود و جمعیت کثیری که یک عمر مهره ای سوخته بود، از آن حالت خارج شود.
او گفت: استاد عرفانی تلاش کرد که بگوید این سرزمین تنها برای هزاره ها نیست، همانگونه که تنها سرزمین تاجیکان، پشتون ها، ازبک ها و سایر اقوام این کشور نیست.
اقای شفق خاطر نشان کرد که استاد عرفانی با استاد شهید مزاری صادقانه همکاری کرد و یکی از سردارانی بود که بعد از شهید مزاری جهت ابروداری مردم گام های استواری برداشت.
داکتر عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی نیز در پیامی گفت که استاد عرفانی از چهره های شاخص جهاد و مقاومت مردم کشور ماست.
آقای عبدالله گفته بود که حضور استاد عرفانی در جامعه ما بسیار مفید بود.
استاد قربانعلی عرفانی، 30 میزان سال جاری براثر بیماری در شهر مقدس قم فوت کرد و پیکر ایشان امروز (چهارشنبه) در مدرسه باقر العلوم کابل دفن گردید.
استاد عرفانی موسس مسجد جامع و مدرسه فرهنگی باقرالعلوم در شهر کابل و کتابخانه عامه و حوزه علیمه در مرکز ولسوالی یکه ولنگ است.
همچنین از وی ده اثر چاپ شده است و نزدیک به ده اثر دیگر چاپ نشده باقی مانده است.
1 دیدگاه