به نقل از خبرنامه این ریاست، موبایل های ضبط شده شامل ۲ سیت ثریا و ۶۰۷ سیت موبایل مختلف النوع بوده که توسط منسوبان کشفی و امنیتی در جریان سال های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ در هنگام بازداشت قاچاقبران مواد مخدر و مسکرات از ولایات مختلف کشور از نزد شان کشف و ضبط شده بود.
محمد عارف نوری، رییس عمومی دادستانیی اختصاصی مبارزه علیه جرایم مسکرات و مواد مخدر هنگام تسلیم دهی موبایل های
یاد شده گفت که ماده ۱۹ قانون مبارزه علیه مسکرات و مواد مخدر حکم می کند: “اموال منقول که از نزد قاچاقبران به دست میآید پس از حکم محاکم ثلاثه در مورد مصادره آن، اموال و اجناس لیلام و عواید به دست آمده از آن جمع عواید دولت گردد.”
آقای نوری افزود، محاکم ثلاثه حکم مصادره این موبایل ها را پس از آن صادر کرد که مالکین آن بعد از تعقیب عدلی و قضائی محکوم به مجازات شدند.
سپس سید میرخان مشرف، مشاور گمرک کابل هنگام تسلیم گیری موبایل های یاد شده گفت که سپردن موبایل های ضبط شده از نزد قاچاقبران به گمرک کابل بیانگر شفافیت کاری این مرکزاست.
آقای مشرف افزود، ریاست گمرک کابل در این راستا همیشه با مرکزعدلی و قضائی مبارزه علیه جرایم مسکرات و موادمخدر همکار بوده و می باشد.
این درحالیست که ریاست عمومی دادستانی اختصاصی مبارزه علیه جرایم مسکرات و موادمخدر در جریان چهار سال گذشته ۱۰۴۲
سیت موبایل های مختلف النوع را که از نزد قاچاقبران ضبط شد بود، پس از حکم قطعی محاکم ثلاثه غرض لیلام به گمرک کابل سپرده بود.