
رئیس جمهور می گوید اگر اتهام ضایع شدن منابع بالای آنانی که در قسمت عملی کردن برنامه های مبارزه با ویروس کرونا وظیفه دارند، ثابت گردد، مورد تعقیب عدلی و قضایی قرار خواهند گرفت.
محمد اشرف غنی امروز با غزال حارس رئیس ادارۀ بازرس دیدار کرد و یافته های ادارۀ بازرس را در خصوص شکایات از مصرف منابع مبارزه با کرونا، استماع نمود.
خانم غزال در مورد یافته های این اداره در خصوص شکایات مبنی بر سوء استفاده از منابع اختصاص یافته به خاطر مبارزه با ویروس کرونا در شماری از ولایات کشور، ارائه کرد و گفت بررسی های ما تا هنوز ادامه دارد.
رئیس ادارۀ بازرس در مورد تثبیت دستگاه های تنفس مصنوعی گفت: «یافته های ما نشان می دهد که ادعای قاچاق این دستگاه ها به خارج از کشور نادرست بوده و از 63 پایه دستگاه متذکره 54 دستگاه آن موجود می باشد و کار در مورد تثبیت 9 دستگاه دیگر آن جریان دارد.»
وی در دیدار با رئیس جمهور افزود معیارهای لازم در خریداری تجهیزات تشخیص کرونا در ولایات در نظر گرفته نشده است.
خانم حارس گفت ضعف مدیریت در تطبیق برنامه های صحی و یک سلسله مشکلات در استخدام کارمندان صحی وجود دارد و در این زمینه نیاز به بررسی بیشتر داریم.
در همین حال رئیس جمهور غنی پس از استماع گزارش و صحبت های متذکره، به ادارۀ عالی بررسی دستور داد تا یک تفتیش سرتاسری در رابطه به کمک های تخصیص شده مبارزه با ویروس کرونا برای ولایات را انجام دهد.
آقای غنی گفت هر شفاخانۀ کوید 19 پلان مصرف و نیازمندی های خود را ارائه کند تا موارد ضایع شده و اجراات نادرست، واضح گردد.
محمد اشرف غنی افزود در هر جایی که فساد تثبیت گردد، لوی څارنوالی وظیفه دارد تا آنرا مورد بررسی جدی قرار دهد.
رئیس جمهور غنی گفت: «اگر مدیریت ضعیف و اتهام ضایع شدن منابع بالای آنانی که در قسمت عملی کردن برنامه های مبارزه با ویروس کرونا وظیفه دارند، ثابت گردد، مورد تعقیب عدلی و قضایی قرار خواهند گرفت.»
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حکومت در برابر فساد هیچگونه تحملی ندارد، گفت: «بازی با سرنوشت ملت عواقب خطرناک دارد و کسانی که از پول اختصاص یافته به خاطر مبارزه با ویروس کرونا سؤاستفاده کرده اند، مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند.»
آقای غنی گفت اختصاص منابع صحی برای تمام ولایات باید یکسان باشد و عدالت در توزیع منابع به گونه جدی مراعات شود.