بین المللسیاست

اجلاس بین المللی کمک بشردوستانه در استانبول شروع شد

 

در میان مهمانان بان کی مون دبیر کل سازمان ملل و انگلا مرکل صدراعظم آلمان، همچنین بیش از 60 تن رؤسای دولت ها و حکومت ها شامل اند. به نمایندگی از افغانستان، عبدالله عبدالله حضور دارد.

سازمان ملل متحد با این اجلاس به بحران های فزاینده در جهان و درد و رنج مردم از آنها واکنش نشان داده است. بر اساس گزارش سازمان ملل 125 میلیون نفر در سراسر جهان نیاز به کمک دارند و 60 میلیون انسان در حال فرار هستند.

سازمان ملل متحد امسال به هزینه مالی 20 میلیارد دالری (18 میلیارد یورو) نیاز دارد. در بسیاری از مناطق بحرانی پول کافی برای تکافوی نیازهای اساسی انسان ها وجود ندارد.

درخواست اشتاینمایر و مویلر

به نقل از دیچوله؛ فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان از جامعه بین المللی خواستار همبستگی گردیده است. اشتاینمایر به روزنامه آلمانی “راینشه پست” گفته است که هدف این نشست این است که بودجه مجموعی اش را به یک میلیارد دالر امریکایی (تقریبا 891 میلیون یورو) افزایش دهد.

او در ادامه گفته است که آلمان در استانبول سهم اش را از ده میلیون یورو به 50 میلیون یورو افزایش می دهد.

گرد مویلر وزیر کمک های انکشافی آلمان نیز از کشورهای پول دهنده تقاضا کرده است تا به تعهدات مالی شان برای کمک های اضطراری پابند باشند.

او در ادامه گفته است که “مردم در مناطق درگیر باید روی کمک های وعده داده شده حساب کرده بتوانند.”

او اضافه کرده است که آلمان به تعهدات اش وفادار است. حکومت فدرال آلمان می خواهد تا سال 2018 حدود 2،3 میلیارد یورو و از این جمله 1،2 میلیارد آن را در سال جاری بپردازد.

هشدار دیاکونی و سازمان جهانی کمک به گرسنگان

کورنلیا فویلکروگ وایتزل، رئیس سازمان امدادی دیاکونی از کشورهای جهان خواسته است تا متعهد به کمک های مالی وعده داده شده شان باشند. او توضیح داده است که کشورهای کمک کننده باید به انتقال پول نقد به کشورهای متاثر، پروازهای ترانسپورتی و حمل و نقل بسته های کمکی سرمایه گذاری کنند.

تیل وانبیک، رئیس سازمان “کمک به گرسنگان جهان” از تقویت سازمان های محلی صحبت کرده است. او گفته است که “بهترین کمک زمانی است که هر چه بیشتر در سطح محلی صورت بگیرد و در سطح بین المللی تنها بر اساس نیازمندی انجام پذیرد.”

در میان چیزهای دیگر، در این اجلاس در مورد این امر که چگونه می توان از بروز بحران جلوگیری کرد و چگونه می توان غیرنظامیان را در حالات اضطراری بهتر محافظت کرد، نیز بحث خواهد گردید.

علاوه بر این، در مورد ادغام قوی تر کمک های کوتاه مدت با کمک های درازمدت، بحث صورت خواهد گرفت. با این حال، از قبل انتقاداتی نیز وجود داشته است.

شمار زیادی از شرکت کنندگان، از این اجلاس انتظار یک نتیجه مشخص را ندارند. سازمان کمکی داکتران بدون مرز عدم شرکت اش را اعلام کرده و اجلاس استانبول را غیرشفاف خوانده است.

روسیه نیز به نوبه خود این اجلاس را مورد انتقاد قرار داده و گفته است که سازمان های امداد رسان در این نشست بیش از حد نقش مهمی را ایفا می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا