اجتماعیِتیتر یک

اتحادیه کارگران از وضعیت کاری خبرنگاران اظهار نگرانی می کند

معروف قادری، رییس اتحادیه کارگران و کارکنان افغانستان، امروز چهارشنبه در یک نشست خبری گفت که اکثر خبرنگاران از خدمات تامین اجتماعی، بیمه و قرارداد معیاری بهرمند نیست.

آقای قادری افزود که خبرنگاران همیشه از سوی افراد دولتی و غیر دولتی زیر فشار بوده اند و فرا روی انان مشکلات فراوانی را خلق می کنند.

رییس اتحادیه کارگران افغانستان علاوه کرد، قانون کار فعلی در حال بازنگری است و تلاش می شود که در این قانون کارکنان بخش خصوصی نیز شامل شود.

قانون کار فعلی فقط شامل کارمندان دولتی می شود.

مقام های دولتی و غیر دولتی همواره از نقش رسانه ها و خبرنگاران در تقویت دموکراسی و جامعه سخن زده اند ولی در قسمت امنیت رسانه ها و خبرنگاران کار مشخصی انجام نداده اند.

مجیب خلوتگر، رییس مرکز حمایت از رسانه های آزاد افغانستان (نی) در همین حال گفت که در طی کمتر از شش ماه گذشته 50 مورد خشونت علیه خبرنگاران ثبت شده است.

آقای خلوتگر این خشونت ها را، تهدید، لت و کوب و حتی کشتن خبرنگاران نام گرفت.

این آمار در کمتر از شش ماه در حالی ارایه می شود که در سال گذشته میلادی خشونت ها علیه خبرنگاران افزایش چشمگیری داشت.

حمید حکیمی، خبرنگار، اما با انتقاد از نهادهای پشتیبان از رسانه و خبرنگاران گفت که نهادهای حامی رسانه و خبرنگاران کاستی های فراوانی دارند.

اقای حکیمی افزود، این نهادها به مناسبت های گوناگون فقط به نشر آمار اکتفا می کنند و بدون اینکه پرونده های خشونت را پیگیری و نتیجه آن را نشر کند.

وی علاوه کرد، نهادهای حمایت کننده از رسانه ها باید دولت را زیر فشار قرار دهد تا پرونده های خبرنگاران و رسانه ها بدون بررسی ناپدید نشود.

لازم به ذکر است که بروکراسی و فساد اداری گسترده در نهادهای دولتی به خصوص نهادهای قضایی باعث می شود که خشونت هایی که علیه خبرنگاران صورت می گیرد به صورت درست پیگیری نشود.

براساس گزارش ها تقریبن یک/چهارم خشونت ها توسط نهادهای دولتی صورت می گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا