پژوهشگران در آسترالیا دو واکسن احتمالی ضد کرونا را که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت داروسازی آمریکایی اینوویو ساخته شده است، آزمایش کردند.
سازمانی جهانی بهداشت نیز اجازهی آزمایش این دو واکسین را صادر کرده است و قرار است سازمان ملی علوم استرالیا کارآیی این واکسنها را بررسی کند.
گفته شده بود ساختن یک واکسن مطمئن برای درمان بیماری کرونا حداقل ۱۸ ماه را دربر خواهد گرفت اما دکتر رابرت گرنفل، یک تن از مدیران سازمان استرالیایی تحقیقات علمی و صنعتی گفته است به دلیل سرعت و سطح همکاری بینالمللی، آنها عملا این مدت را به دو سه ماه کاهش داده اند.
این سازمان همچنان گفته است آزمایش این دو واکسن نخستین مورد از بررسی پیش-کلینیکی اما جامع با استفاده از الگوی آزمایش بر حیوانات است.
سازمان استرالیایی تحقیقات علمی و صنعتی نمونهی از این واکسین را روی حیوانی از خانوادهی راسوها به نام قاقم آزمایش کرده اند. گفته میشود الگوی ابتلای این حیوان به انسان شبیه است.
پژوهشگران میگویند نتیجهی این آزمایشها تا دوماه دیگر مشخص خواهد شد و اگر نتایج مثبت ثابت شود این واکسنها به مرحلهی آزمایش کلنیکی فرستاده خواهد شد.
کشورهای مختلف سعی دارند تا واکسن مؤثر برای بیماری کووید ۱۹ را هرچه زودتر بسازند اما در حال حاضر تنها راه پیشگیری از این بیماری رعایت نکات وقایوی میباشد.