در حال حاضر 13 وزارتخانه توسط سر پرست اداره میشود، چندین نهاد دیگر از جمله دو عضو دادگاه عالی نیز به رای اعتماد مجلس نیاز دارند.
وزارت های دفاع، داخله، معارف، اطلاعات و فرهنگ، تجارت، تحصیلات، معادن، انرژی و آب، خارجه، حج و اوقاف، مخابرات، شهرسازی و کار و امور اجتماعی از وزارت های اند که توسط سرپرست اداره میشوند.
با این وجود، امیر خان یار معاون اول مجلس میگوید اسناد 9 نامزد وزیر کابینه به مجلس رسیده که از سوی پنج کمیسیون مربوطه مجلس بررسی خواهند شد.
آقای یار تاکید دارد اسناد این نامزدان به زودی از سوی کمیسیونهای مجلس بررسی میشود و پس از آن روند معرفی و رای اعتماد به این نامزد وزرا در آجندای مجلس گرفته میشود.
هر چند آقای یار مشخص نکرد اسناد فرستاده شده به مجلس مربوط به کدام نامزد وزرای کابینه است. اما؛ پیش از این گفته شده بود که اسناد نامزد وزرای امور داخله، دفاع ملی، معارف و اطلاعات و فرهنگ و دو عضو دادگاه عالی به مجلس رسیده است.
این در حالی است که مجلس نمایندگان از یک هفته به این سو جنجالهای داخلی (انتخابات هیات اداری و روسای کمیسیونهای هجده گانه اش) را به اتمام رسانده. اما، یک اجلاس کاری مجلس هم به پایان رسیده است.
نمایندگان به دلیل بحث و بررسی طرح بودجه وسط سال دولت، رخصتیهای تابستانی شان را به تعویق انداخته؛ اما مشخص نیست که مساله معرفی و رای اعتماد مجلس به وزرا نیز در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت یا نه.
حکومت تا هنوز رسماً هیچ نامزد وزیری را جهت کسب رای اعتماد به مجلس معرفی نکرده و نیز مشخص نیست که چه زمانی نامزد وزرای کابینه به مجلس معرفی میشود.
عدم معرفی نامزد وزرا به مجلس با انتقاد نمایندگان نیز مواجه است و برخی نمایندگان تاکید دارند، تا زمانیکه حکومت نامزد وزرای کابینه را معرفی نکند، طرح بودجه وسط سال نیز نباید از سوی مجلس به بررسی گرفته شود.
بر بنیاد قانون سرپرست وزیر باید در مدت 2 ماه جهت کسب رای اعتماد به مجلس معرفی شود؛ اما بسیاری از نامزد وزرای کنونی کابینه بیشتر از سه سال است که امور وزارتهای مربوطه شان را سرپرستی میکنند.