امنیت و جرایم

شصت درصد از نیروهای پولیس در ولایات ناامن در اختیار ما نیست!

اقای احمدی افزود: نبود امنیت چالش های زیادی برای نیروهای مبارزه  با مواد مخدر ایجاد کرده است و مانع انجام وظیفه درست این نیروها می شود.

وی خاطر نشان کرد که نیروهای مبارزه با مواد مخدر در پوسته ها و نهادهای دگر نیز به کار گرفته می شود.

اقای احمدی افزود قطع شدن حمایت های تجهیزاتی و مالی برای نیروهای نظامی به خصوص پلیس مبارزه با مواد مخدر موجب بروز چالش های زیادی شده است.

معین مبارزه با مواد مخدر گفت، ما با دایر نمودن کورس های اموزشی و ظرفیت سازی، بازنگری تجدید قوا و تخصصی سازی؛ به طور مستقلانه و یا با حمایت دگر نیروهای امنیتی درصدد برطرف کردن این چالش ها هستیم.

بدین منظور، وزارت امور داخله سمینار سه روزه ای برای مدیران 15 ولایت آسیب پذیر و ظرفیت سازی به منظور مبارزه با مواد مخدر برگزار کرده بود که امروز (سه شنبه) خاتمه یافت.

معینیت مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله علاوه بر این تلاش دارد که در قانون مبارزه با مواد مخدر تغییراتی به وجود اورد تا فضایی از نگاه قانونی ایجاد شود تا پولیس مبارزه با مواد مخدر بتواند مبارزه بی امان و جدی را اغاز کند.

این معینیت در نظر دارد ولایت های مرزی را به دلیل ناامنی و کشت بیشتر تریاک در اولویت کاری خود قرار دهد تا از کشت و قاچاق مواد مخدر جلوگیری شود.

دستگیری باندهای بزرگ قاچاق و مافیا، کنترول شدیدتر ایستگاه بازرسی در ورودی شهرها، میدان هوایی  و گمرکات، تقویت روابط منطقه ای و تبادل اطلاعات مرزی از دیگر برنامه های معینیت مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله است.

هر چند گفته می شود که بیش از 90 درصد مواد مخدر به بیرون از کشور انتقال داده می شود اما معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله می گوید که کنترول دقیق تر و مبارزه جدی تر باعث شده است که روزانه 10 تا 15 تن مواد مخدر ضبط شود.

گفتنی است علاوه بر وزارت مبارزه با مواد مخدر؛ معینیت مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله، دادستانی ویژه برای جرایم و مسکرات و نهادهای دیگر امنیتی علیه کشت، قاچاق و استعمال مواد مخدر مبارزه می کنند اما این معضل به طور چشم گیر در حال گسترش است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا