وزارت مبارزه با مواد مخدر دست به دامن عالمان دین/ ضررهای مواد مخدر را به جدیت به مردم برسانید

سلامت عظیمی وزیر مبارزه علیه مواد مخدر در گردهمایی از علمای دین تقاضا کرد تا اضرار مواد مخدر را مطابق احکام دین ازطریق منابرمساجد با جدیت و قاطعیت به سطح روستاها به آگاهی مردم برسانند.
خانم عظیمی ناامنی و فقراقتصادی را از علت های بارز کشت کوکنار در افغانستان دانست و از جامعه جهانی نیز تقاضا کرد تا حکومت افغانستان را در امر مبارزه با مواد مخدر؛ همچنان در راستای ازبین بردن علت های این پدیده بیش از پیش مساعدت کند.
محترمه عظیمی گفت درصورتیکه جامعه جهانی مساعدت به موقع و لازم را به افغانستان انجام ندهد این مشکل بزودی متوجه کشورهای جهان نیز خواهد شد .
محترم فیض محمدعثمانی وزیر حج، ارشاد و اوقاف ضمن سخنرانی خود در این گردهمایی گفت که آنها درحمایت از مبارزه علیه مواد مخدر درافغانستان پلان نموده اند تا دراختیار علماء و ملاامان در سراسر کشور کتاب های سخنرانی روزهای جمعه را قرار دهند تا از این طریق علماء بتوانند با یک برنامه مدون مردم را نسبت به احکام دین اسلام در رابطه به کشت و استفاده مواد مخدر آگاهی ببخشند.
محترم عثمانی گفت که امروز در افغانستان سه میلیون افغان درحالی متأثر از مواد مخدر است که این پدیده نه تنها سلامت جان و عقل معتادین را تهدید می کند؛ بلکه سلامت مال، نسل و دین آنها نیز درخطرقرار داده است .
مولوی قیام الدین کشاف رئیس شورای سرتاسری علمای افغانستان ضمن بیان حرمت مواد مخدر از دیدگاه دین مبین اسلام با اشاره به آیات قرآن کریم و احادیث نبوی نقش علمای دین و خطیبان را در راستای مبارزه با موارد مخدر مهم و ارزنده تلقی کرد.
وی افزود که کشت، تولید، ترافیک و استعمال مواد مخدر از نظر دین مبین اسلام حرام میباشد.
خداداد عرفانی عضو کمیسیون مبارزه علیه مواد مخدر ضمن آنکه مسوولیت علماء را نسبت به دیگران در امر مبارزه علیه مواد مخدر بااهمیت خواند گفت که اضرار مواد مخدر درافغانستان بیشتر از تروریزم بین المللی است .
گفتنی است که پیش از این در عرصه های مختلف از عالمان دینی خواسته شده بود که علیه افراطیت و مواد مخدر مبارزه کنند ولی تاثیری چندانی نداشته است.
چندی پیش وزارت مواد مخدر اعلام کرده بود که کشت و تولید مواد مخدر 43 درصد نسبت به سال های گذشته افزایش یافته است.