اجتماعیبین الملل

ناراحتی اروپایی ها از حضور دختران مسلمان در حوض/استخرها

این دو خواهد تقریبا چند ماه پیش برای اخذ تابعیت سوئیسشان درخواست داده بودند اما این هفته درخواست آنان رد شد.

استفان ویهلر رئیس کمیته قبول تابعیت سوئیس می گوید “هر کسی که شرایط قبولی تابعیت را نپذیرد، عملا قانون را زیر پا گذاشته است و واجد شرایط برای دریافت تابعیت نمی باشد.”

گرچه گزارش ها از تابعیت فعلی این دو خواهر مسلمان چیزی ارائه نمی کنند اما این رویداد یادآور تنش های موجود جامعه سوئیس با اقلیت مسلمان این کشور و قوانین خاص اعطای تابعیت این کشور می باشد.

برای مثال در رویدادی دیگر، چند روز پیش پدری مسلمان و اهل بوسنی و هرزگوبین بدلیل اینکه دخترش را ترغیب کرده بود که در کلاس های شنای مکتبش اشتراک نکند، ۴۰۰۰ دالر جریمه شد.

لازم به ذکر است که طبق مقررات و آیین نامه های کشور سوئیس، ظرفیت آمیخته شدن در جامعه سوئیس، نقش مهمی را در اعطای تابعیت در این کشور ایفا می کند.

اوایل سال جاری یک خانواده مهاجر که درخواست اخذ تابعیت کرده بودند، درخواستشان رد شد زیرا این خانواده یک بار با شلوار ورزشی اقدام به گشت و گذار در شهر کرده بودند و به هیچ رهگذری سلام نکردند.

درخواست این خانواده در حالی رد می شد که درست در همان زمان، داد و بیدادهایی در نقطه ای دیگر از این کشور بر پا بود، زیرا دو پسر نوجوان مسلمان هنگام سلام کردن با معلم زنشان دست نداده بودند. پس از این رویداد، پروسه اعطای تابعیت پدرشان که یک ملا امام در یک مسجد در شهر باسیل این کشور است به حالت تعلیق در آمد.

جنجال های این هفته در سوئیس نگرانی هایی تازه ای را برای بومیان اروپا بوجود آورده است و آن این که چه اتفاقی خواهد افتاد اگر مسلمانان این کشور به حوض های آب بازی/استخرهای این قاره بروند. برای مثال، این هفته ساکنان شهر هینفلد کشور اتریش علیه پوشیدن لباس بورکینیس (نوعی لباس شنا که سر تا نوک پای فرد شنا گر را می پوشاند) در استخرهای عمومی این کشور رای منفی دادند.

و اقدام هایی مشابه نیز در سرتاسر اروپا از جمله در شهرهایی از آلمان نیز صورت گرفته است. یکی از مشاجره های اصلی که علیه این نوع پوشش در استخرها شده است این است که این نوع لباس های شنا بهداشتی و سالم نیستند و با استانداردهای لباس های شنا مطابقت نمی کنند. در اتریش و سایر کشورهای اروپایی، پناهجویان تازه وارد که عمدتا از کشورهای مسلمان نیز هستند از رفتن به استخرهای عمومی محروم شده اند زیر ترس از اهانت و یا سواستفاده های جنسی وجود از آنان دارد.

و اما سیاستمداران در جناح مخالف نیز بیکار نبوده اند. هنگامی که این سیاستمداران و فعالان قوانینی را وضع کردند که براساس این قوانین ساعت های مشخصی از روز این استخرها فقط متعلق به خانم ها شوند تا برای زنان مسلمان جذاب به نظر برسد، بسیاری ها از این اقدام انتقاد کردند و گفتند که این پیشنهاد بدنه چندفرهنگی کشور را ضربه می زند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا