اجتماعیامنیت و جرایمِتیتر یک

حکومت در محافظت از رسانه ها کوتاهی کرده است/قطعه محافظت از رسانه ها ایجاد شود

 

احمد کمیل، رئیس اجرایی اتحادیه رادیو و تلویزیون های افغانستان امروز دوشنبه در یک نشست خبری گفت که از شش ماه پیش برای محافظت از رسانه نامه نگاری هایی با مقام های امنیتی داشتیم ولی جوابی نگرفتیم.

آقای کمیل اضافه کرد که اکنون باید کاری صورت بگیرد که دیگر شاهد بروز چنین حوادثی نباشیم.

شامگاه روز چهارشنبه، گروه تروریستی طالبان بر کارمندان موبی گروپ حمله کرد که هفت تن جان باخت و بیش از 25 تن دیگر را زخمی شدند.

اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های افغانستان، این حمله ددمنشانه و ناجوانمردانه خواند و آن را با شدید‌ترین الفاظ محکوم کرد و و گفت که حمله به افراد ملکی به ویژه رسانه‌گران کشور مطابق ارزش‌های انسانی، احکام اسلامی و قوانین بین المللی نامشروع و محکوم است.

این اتحادیه از دولت خواست که برای حمایت از آزادی بیان؛ از رسانه ها محافظت کند.

رئیس اجرایی اتحادیه رادیو و تلویزیون های افغانستان از دولت خواست، به منظور حفاظت و حراست از رسانه‌های کشور به عنوان ارزش ملي، يك قطعه خاص امنيتي در چارچوب پوليس يا امنيت ملي ایجاد شود تا امنيت رسانه‌ها را به صورت اساسي تامين نمايد.

آقای کمیل اضافه کرد که در این وضعیت لازم است که همه رسانه های کشور اتحاد و همبستگی خود را بیشتر از گذشه حفظ کنند و علیه برهم زنندگان امنیت و آرامش جامعه و رسانه‌ها، موقف واحد داشته باشند.

به گفته وی، ایجاد کمیته مشترک نهادهای رسانه‌ای و امنیتی برای پیداکردن راه حل‌های اساسی و چگونگی همکاری در حالات اضطرار ضرورت مبرم است.

اعلام جنگ با رسانه ها

اتحادیه رادیو و تلویزیون های افغانستان می گوید که حمله بر یک رسانه؛ اعلام جنگ با همه رسانه هاست و رسانه ها باید موقف مشترک در برابر این معظل داشته باشند.

احمد کمیل رئیس اجرایی این اتحادیه گفت که گروه تروریستی طالبان با حمله بر رسانه ها می خواهد بین مردم رعب و وحشت ایجاد کند.

آقای کمیل اظهار کرد که این عمل –حمله بر رسانه ها- اخرین ضربه دشمنان است.

به گفته وی، شکست رسانه ها، شکست کشور است. باید دولت از رسانه ها حمایت های همه جانبه کند.

کمیل علاوه کرد، دولت نیز باید به منظور تامین منافع ملی، سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات مقتضی را برای تنظیم فعالیت‌های رسانه‌ای در شرایط بحران و جنگ به منظور اطلاع‌رسانی مبتنی بر شفافیت، واقعیت و سرعت به انجام رسانده و درچهارچوب قانون اساسی با حفظ آزادی بیان، زمینه هماهنگی بین دولت و رسانه‌های آزاد را در این شرایط فراهم سازد.

او در ادامه افزود که این شرایط باعث می شود که مردم بدون احساس ناامنی کاذب، از واقعیت‌های امنیتی، اجتماعی و اقتصادی کشور به درستی آگاه شوند و بدون تاثیرپذیری از تبلیغات مغرضانه و گمراه ‌کننده گروه‌های هراس افکن و حامیان رسانه‌ای آن‌ها، برنامه‌های زندگی خود را متناسب با این واقعیت‌ها تنظیم کنند.

حمله بر جان کارمندان موبی گروپ، علاوه بر نهادهای رسانه ای و مقام های دولتی؛ برخی از نهادهای بین المللی و شهروندان خارجی این عمل را تقبیح کردند.

این عمل نهادهای رسانه ای و مقام های دولتی باعث شد که گروه تروریستی طالبان یک بار دیگر اعلام کند که تمامی رسانه ها در فهرست حمله شان قرار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا