اجتماعیدیدگاه هاسیاست

کمک غذایی موثر نیست، تمرکز روی کشاورزان کنید

 

آقای غنی از این نهاد سازمان ملل خواسته که از محصولات زراعتی کشاورزان داخل خریداری کند، زیرا این کمک می‌کند تا ظرفیت محصول کشاورزان افزایش یابد.

رئیس جمهور تصریح کرد که دولت پلان دارد تا بندهای بیشتر آب را اعمار و به‌بهربرداری بسپارد، که با این کار آب‌های مدیریت گردیده و حاصلات کشاورزان نیز مضاعف خواهد شد.

رئیس جمهور کشور از مسوولین نهاد مذکور خواست تا با دهاقین در زمینه‌های مختلف به‌خصوص فارم‌های مرغ‌داری و پروسس محصولات زراعتی همکاری نموده، که با حمایت از دهاقین به‌ویژه در بخش خریداری محصولات زراعتی، رونق خوبی در بازار زراعت ایجاد خواهد شد.

رئیس جمهور غنی با اشاره به مشکلات عودت کنند‌گان به کشور گفت، شمار زیادی از برگشت کنند‌گان در نزدیک شهرها زندگی می‌کنند که نیاز به اشتغال دارند.

وی تصریح کرد که باید به‌آنان در بخش کشت، زرع و پروسس محصولات زراعتی زمینۀ کار فراهم گردد.

رئیس جمهور محمد اشرف غنی اظهار داشت که باید ذخایر محصولات زراعتی در کشور ساخته شود، تا از این طریق بیمه برای محصولات دهاقین به‌وجود آید.

رئیس جمهور تأکید ورزید که مصوونیت غذایی یکی دیگر از اولویت‌های دولت افغانستان است، که با همکاری مشترک و تحکیم زنجیرۀ ارزشی، عاید پایدار زراعتی و غذایی فراهم خواهد شد.

رئیس جمهور کشور گفت، نقش زنان زراعت‌پیشه در ترویج و تقویت سکتور زراعت مهم می‌باشد و باید فهم دهقان در بخش‌های عمدۀ زراعتی افزایش یابد. او افزود که به‌خواست‌های دهاقین رسیدگی شود و مصوونیت غذایی لازم بوجود آید.

رئیس جمهور محمد اشرف، تجربۀ نهاد متذکره را در زمینه‌های لوژستیک و پروسس محصولات زراعتی مهم خوانده، گفت که این نهاد موثریت خوبی در بخش ازدیاد محصولات زراعتی داشته است و در این زمینه خواهان همکاری آن نهاد شد.

رئیس جمهور افزود که دولت افغانستان و برنامۀ جهانی غذا سازمان ملل متحد به مثابۀ دو شریک و همکار روی یک هدف مشترک کار می‌نمایند، تا دیدگاه و مصوونیت غذایی  پایدار تأمین و به‌وجود آید.

در این دیدار رئیس اجرایی برنامۀ جهانی غذا از توجه رئیس جمهور در تطبیق پلان‌های غذایی و زراعتی که مطابقت با پلان‌های این نهاد دارد تشکری کرد. او گفت که نهاد مذکور با پلان‌های استراتیژیک پایدار درازمدت و میان‌مدت، تمرکز بیشتر روی مصوونیت غذایی دارد.

او علاوه کرد که تمرکز افزون برنامۀ جهانی غذا روی قشر فقیر می‌باشد، تا زمینه‌های اشتغال و رشد اقتصاد پایدار به آنان فراهم گردد. خانم کازین افزود: ما تلاش می‌ورزیم با تطبیق برنامه‌های موثر کمک‌های عاجل را به شیوۀ مناسب آن ارائه نماییم.

رئیس اجرایی برنامۀ جهانی غذا گفت: این نهاد آماده‌است تا در مطابقت با پلان‌های ملی غذایی افغانستان برنامه‌هایش را در این کشور به‌پیش ببرد، که ازاین طریق مصوونیت پایدار غذایی و زمینه‌های خوب اشتغال نیز ایجاد میگردد.

در اخیر رئیس جمهور کشور از همکاری‌های آن نهاد در افغانستان تشکری کرده، گفت که ما ضرورت به کار مشترک داریم، تا با تطبیق پلان‌های ملی غذایی با شیوۀ موثر آن، مشکلات در این زمینه مرفوع گردد.

رئیس جمهور غنی به آنان گفت که یک تیم تخنیکی را توظیف خواهد کرد، تا بگونۀ مشترک با بخش تخنیکی برنامۀ جهانی غذا روی پلان‌ها و تطبیق موثر آن کار نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا