امنیت و جرایم

پاکستان در حوادث و ناامنی های اخیر کشور دخیل بوده است

حسیب الله صدیقی سخنگوی اداره امنیت ملی همچنین افزود این دخالت های پاکستان توسط منابع متعدد و کشور های خارجی نیز تایید گردیده است.

آقای صدیقی می گوید در حمله منطقه قصبه شهر کابل، از مواد انفجاری (HMXRDX – NITRO) استفاده شده بود، که تجارت و خرید و فروش آن تنها در انحصار ارگان های دولتی می باشد.

او ادامه داد این مواد تنها در دسترس ارگان های نظامی و دولتی کشورها می باشد و فابریکه های تولید کننده آن نمیتوانند که بصورت آزاد آن را در بازار به دسترس افراد قرار بدهند.

آقای صدیقی خاطر نشان کرد که جنگ در افغانستان، جنگ داخلی نیست زیرا ثابت گردیده است که طالبان در چند سال اخیر رهبری افغانی نداشته اند و فقط توسط چند افسر نظامی پاکستان رهبری میشده است.

او افزود پدیده ای به نام طالبان از افغانستان نیست بلکه یک وسیله راه اندازی جنگ نیابتی پاکستان بر ضد امنیت افغانستان می باشد.

طالبان

وی همچنین سخنان رییس جمهور را تکرار کرد و گفت هنوز هم در پاکستان بر ضد افغانستان انتحاری تربیت میشود و فابریکه های تولید بمب و مواد انتحاری در این کشور همچنان وجود دارد.

صدیقی در مورد حملات اخیر اشاره کرد و گفت، اطلاعات امنیت ملی نشان می دهد که دشمن در نهایت بیچارگی و ذلت در تلاش است تا اتحاد میان طالبان را با از بین بردن فضای بی اعتمادی بین آنها و روحیه کاذب دادن دویاره ایجاد کند، از این رو اکنون به هدف قرار دادن غیرنظامیان روی آورده است.

سخنگوی امنیت ملی همچنین افزود در آغاز سال طالبان از راه اندازی عملیاتی به نام “عزم” خبر دادند، که هدف از راه اندازی این عملیات تحت تسلط قرار دادن بخشی از اراضی کشور بود تا بتوانند تمامی پایگاه های خود را از آن طرف خط فرضی دیورند به این طرف انتقال دهند.

اما طالبان دراین عملیات خود با شکست های متعددی در میدان نبرد مواجه شدند و ناامیدانه به حملات انتحاری و حملات خونین علیه غیرنظامیان روی آوردند.

به گفته آقای صدیقی هم اکنون سوالات زیادی ذهنیت اعضای طالبان را به خود مشغول کرده است که از رهبران خود جواب می طلبند.

چگونگی مرگ ملا عمر و دلایل پنهان کردن مرگ وی، رهبری طالبان در زمانی که ملا عمر در قید حیات نبوده، توجیه دینی برای فتواهای ملاعمر که منجر به جهاد طالبان و کشته شدن هزاران بی گناه می شده و آیا اینکه در مورد مرگ وی تحقیقاتی صورت خواهد گرفت یا خیر از جمله سوالاتی است که اعضای طالبان هم اکنون از رهبران خود دارند.

دستاوردهای امنیت ملی در ماه های اخیر:

حسیب الله صدیقی در این نشست خبری همچنین از دستاوردهای امنیت ملی در سه ماه اخیر سخن به میان آورد و گفت گرچه در ماه های گذشته حملات خونینی علیه مردم افغانستان صورت گرفته است اما این اداره توانسته است از سیل حملات خونین دیگری جلوگیری کند.

وی در این خصوص گفت در سه ماه گذشته امنیت ملی 548 تن تروریست را دستگیر کرده و 16900 کیلوگرام مواد انفجاری و 24 هزار مرمی/فشنگ سلاح سبک را کشف و ضبط کرده است.

وی همچنین از کشف و ضبط 1417 حلقه نوع مختلف ماین، 1562 میل سلاح سبک، 290 دستگاه مخابره/بی سیم، 8 میل سلاح سنگین و 13 واسکت انتحاری بدست نیروهای امنیتی کشور خبر داد.

همچنین در این مدت 53 عراده/دستگاه وسیله نقلیه دشمن یا منحدم گردیده و یا اینکه بدست نیروهای امنیت ملی افتاده است.

آقای صدیقی از تسلیم شدن 50 تن از دشمنان در سه ماه گذشته نیز خبر داد.

وی در پایان یاد آور شد در سه ماه گذشته امنیت ملی نه تنها برنامه های ضد تروریسم داشته، بلکه در چارچوب مبارزه علیه جرایم سنگین و سازمان یافته، حدود 40 تن را که جرم های متعدد و سنگینی را انجام داده بودند بازداشت کرده است.

آقای صدیقی به مردم اطمینان داد که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان بخاطر محافظت از شهروندان خود و بخاطر دفاع از تمامیت ارضی و تامین امنیت از هر شیوه و تاکتیک ممکن استفاده خواهد کرد.

او تاکید کرد که هموطنان ما باید اطمینان داشته باشند که نیروهای امنیتی افغان مقتدر خواهند شد و دموکراسی نیز در این کشور نهادینه خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا