اجتماعیبین المللسیاستِتیتر یک

پاکستان، بهشت گروه های هراس افکن است

 

آقای یو، جریان سفرش را در یکی از روزنامه های مشهور امریکایی منتشر کرده و از پاکستان به عنوان زشت‌ترین کشور در جهان نام برده است.

او که یکی از اعضای برجسته مجلس نمایندگان امریکا است، می گوید که ایالات متحده باید پاکستان را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار دهد.

این عضو مجلس نمایندگان و رییس کمیته مبارزه با اشاعه تروریسم و تجارت امریکا می گوید که اسلام آباد با تبارز سیاست های دوگانه و حمایت از تروریسم، کشوری است که بزرگترین آسیب را به امنیت جهان زده و باید در فهرست سیاه امریکا قرار گیرد.

آقای پو در مقاله ای که در روزنامه واشنگتن تایمز منتشر شده گفته است: ” پاکستان مدعی دوستی با ماست و از این طریق میلیاردها دالر کمک های نظامی و مالی دریافت می کند. اما همین کشور از تروریست هایی حمایت می کند که سربازان و شهروندان امریکایی را به قتل می رسانند”.

او در این مقاله نگاشته است: ” در بین کشورهای «خوب، بد و زشت» پاکستان زشت ترین کشور جهان است”.

این سیاست مدار برجسته امریکایی تصریح کرد که سیاست دوگانه پاکستان با ایالات متحده، در طول دوران جنگ سرد در دهه هشتاد میلادی هم تبارز یافته و سازمان استخبارات این کشور “ISI” در راس تمام برنامه هایی بود که به صورت مستقیم به گسترش افراط گرایی و نهادینه کردن تروریسم در منطقه کمک کرد.

او به طالبان اشاره کرده و گفت: ظهور گروهی افراطی در سال ۱۹۹۶ که تمام صلح منطقه و جهان را به چالش کشید؛ با حمایت مستقیم “ISI” رشد کرد و با یک برنامه ریزی دقیق پیش رفت.

القاعده که در خاک افغانستان با حمایت طالبان پایگاه ایجاد کرد نیز با همکاری مستقیم و مشاوره های سازمان استخباراتی پاکستان دست به حملات گسترده به خاک امریکا زد.

آقای پو حضور مخفیانه اسامه بن لادن رهبر گروه القاعده در پاکستان و قرار گرفتن او در یک پایگاه نظامی و تامین امنیت وی از سوی استخبارات این کشور را نمونه ای بارز از سیاست دوگانه اسلام آباد خواند.

بن لادن زمانی در پاکستان تحت نظارت و امنیت این کشور بود که امریکا وی را به اتهام کشتن هزاران امریکایی در خاک خودشان، زیر تعقیب قرار داده بود.

گفته های این عضو مهم مجلس نمایندگان و رییس کمیته مبارزه با ترویسم امریکا در حالی ابراز می گردد که دولت امریکا، به طور میانگین، سالانه صدها میلیون دالر را به بهانه مبارزه پاکستان با افراط گرایی به این کشور اعطا می کند.

دولت افغانستان بارها به امریکا و سازمان ناتو هشدار داده که مدارک مهم و معتبری در اختیار دارد که اسلام آباد به صورت مستقیم از تروریسم و افراط گرایی در منطقه حمایت می کند و این مساله امنیت افغانستان، هند، مناطقی در کشمیر و آسیای مرکزی را به چالش کشیده است.

اما امریکا در این راستا فقط سکوت اختیار کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا