این نشست قرار است روز دوشنبه هفته جاری برگزار شود.
عبدالرووف انعامی منشی مجلس نمایندگان ضمن برگزاری این نشست، گفته: “رئیس جمهوری به این نتیجه رسیده است که باید رویکرد اش را در برابر هراس افگنان تغییر بدهد و برای حمایت شورای ملی از نیروهای امنیتی و به کارگیری راهکار جنگی قوی در برابر هراس افگنان این نشست مشترک برگزار می شود.”
آقای انعامی می گوید، مبارزه با هراس افگنی نیازمند ارایه شدن تعریف روشن از دشمن و نیز کنار گذاشتن اختلاف ها میان حکومت و شورای ملی است.
نادر بلوچ سناتورنیز گفت که: “در واقعیت هرگاه رئیس جمهوری می خواهد که در کار حل مشکلات کنونی کشور پیروز آید، باید اختلاف های درونی شان را کنار بگذارند و همه به یک صدا در برابر هراس افگنان ایستاد شوند.”
ریاست جمهوری نیز هدف از برگزاری این نشست را رای زنی ها در باره مسایل کلان کشور می داند.
دواخان مینه پال معاون سخنگوی رییس جمهوری می گوید که: “هدف از این نشست اینست که در راستای مسایل امنیتی، حمایت از نیروهای امنیتی و مسایل کلان کشور با نمایندگان مردم در مجلس نمایندگان و مجلس سنا رای زنی کند و تصمیم بگیرد.”
بربنیاد قانون اساسی رئیس جمهوری می تواند درباره مسایل کلان کشور نشست مشترک شورای ملی را فرا بخواند. از آغاز کار حکومت وحدت ملی این نُخستین بار است که رئیس جمهوری اعضای شورای ملی را فرا می خواند.
انتظار می رود که در این نشست چگونگی تغییر رویکرد حکومت از تمرکز بیشتر به جنگ با مخالفان به جای تمرکز برتلاش های صلح، تصمیم گرفته شود.
#طلوع نیوز