سیاستِتیتر یک

مجلس سنا: استراتژی جنگی نهادهای امنیتی باید تغییر کند

 مجلس سنای کشور از نهادهای امنیتی خواست در استراتژی جنگی خود تغییر بیاورند.

سناتوران روز یک‌شنبه، بیست‌وسوم جوزا، در نشست عمومی مجلس سنا پس از بررسی وضعیت کشور تأکید کردند نهادهای امنیتی باید در برنامه و رویکرد جنگی خود، مطابق شرایط جنگی کشور تغییر وارد کنند.

 طبق اعلام دفتر مطبوعاتی مجلس سنا، سناتوران گفته‌اند که وضعیت امنیتی در ولایت‌های فراه، غور، هلمند و ولایات شمالی نگران‌کننده است و برای مهار وضعیت کنونی باید رویکرد جنگی نهادهای امنیتی تغییر کند.

مجلس سنا افزوده است که کادرهای نظامی و مسلکی باید بدون دخالت‌های سیاسی و برخوردهای سلیقه‌ای در پست‌های نظامی گماشته شوند.

دفتر مطبوعاتی مجلس سنا به نقل از سناتوران نوشته است: «جنایت طالبان حد‌و‌مرز ندارد و این گروه منافع بزرگ کشور را در یک سناریوی تعیین‌شده مورد حملات سنگین قرار می‌دهند.»

فضل‌هادی مسلمیار با اشاره به تشدید جنگ در کشور گفته است که تجدید نظر در پالیسی‌های جنگی نیروهای امنیتی در شرایط کنونی موجه است.

سناتوران خاطرنشان کرد‌ه‌اند که شهروندان دیگرتاب این همه ظلم، بیداد و قتل عام را ندارند و برای نجات کشور از چنین شرایط جنگی نیاز به راهکار سنجیده شده ملی و ایستاده‌گی سراسری مردم در برابر جنگ‌جویان داخلی و خارجی است.

از جانب دیگر، فضل‌هادی مسلمیار گفته است که علمای پاکستان و جامعه جهانی بر حکومت این کشور فشار وارد کنند تا از جنگ نیابتی در افغانستان و حمایت از گروه طالبان دست بردارد. و نیز با روند صلح افغانستان، همکاری صادقانه کند.

رییس مجلس سنا بر ضرورت یک‌پارچگی سیاستمداران در شرایط فعلی جنگ و شیوع موج سوم کرونا تاکید کرده است.

مسلمیار افزوده است که دولت باید برای بسیج بزرگان و مردم برای حمایت از نظام و نیروهای امنیتی تلاش بیش‌تر کند.

مجلس سنا در حالی خواستار تغییر رویکرد جنگی نهادهای امنیتی شده است که که جنگ در بسیاری از مناطق کشور از جمله ولایت‌های شمالی به شدت ادامه دارد و بیش از ۲۰ ولسوالی به دست طالبان افتاده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا