
این فرمان رییس جمهور توسط صدیق صدیقی سخنگوی رییس جمهور منتشر شده چهار ماده دارد.
در ماده اول آمده است، محبوسينی كه با استفاده از اين فرمان رها می گردند مكلف به ارايه تعهد كتبی مبنی بر عدم برگشت به صفوف جنگ می باشند.
در این ماده اضافه شده است، رهايی محبوسين مندرج اين فرمان، بعد از تكميل پروسه بايومتريك صورت مي گيرد.
در ماده دوم آمده است، عفو مجازات و رهایی یک هزار و پنجصد تن زندانی مربوط به گروه طالبان به نشانه حسن نیت از محبس و توقیف خانه پروان از تاریخ ۲۴ حوت سال روان آغاز می گردد.
منبع گفته است، در هر روز ۱۰۰ تن از محبوسین مربوط به گروه طالبان با در نظرداشت سن، وضعیت صحی و مدت حبس باقیمانده رها می گردند.
ماده سوم تاکید می کند بعد از آغاز و در جریان مذاکرات مستقیم میان هیات تعیین شده از سوی جمهوری اسلامی افغانستان و گروه طالبان، در هر دو هفته تعداد ۵۰۰ تن زندانی مربوط به گروه طالبان که مجموع شان به ۳۵۰۰ تن می رسد، مشروط به اینکه سطح خشونت ها به طور چشمگیر کاهش یابد، رها می گردند.
ماده چهارم می گوید دفتر شورای امنیت ملی مسئولیت تطبیق این فرمان را به عهده دارد. سایر ادارات ذیربط مکلف به همکاری همه جانبه در زمینه می باشند.
از سوی دیګر زلمی خلیلزاد نماینده ويژه امریکا برای صلح افغانستان در تویتر نوشته رئیس جمهور غنی امشب فرمانی صادر نمود تا ۵۰۰۰ زندانی طالبان، بر اساس فهرستی که طالبان ارائه نموده اند، سر از شنبه از بند آزاد شوند. طالبان از قبل توافق نموده اند ۱۰۰۰ زندانی جانب دولت افغانستان را رها می کنند.
موصوف افزوده است : «من از هر دو طرف تقاضا می نمایم که فوراً در دوحه، قطر برای گفتگو با هم بنشینند و جزئیات را تنظیم کنند. دولت افغانستان به این کار توافق نموده است. تطبیق این کار گام عمده ای در روند صلح خواهد بود.»
وی گفته است با وجود این نشانه های پیشرفت، سطح خشونت های طالبان همچنان بلند باقی مانده است.
خلیلزاده خاطر نشان ساخته: «ما از طالبان انتظار داریم تا به تعهدات شان عمل کنند تا خشونت کاهش یافته و راه برای آزادی بدون مشکل زندانیان گشوده شود و روند صلح کامیاب شود.»
در توافقتنانمه امریکا و طالبان که در تاریخ ۱۰ حوت در قطر امضا شد رهایی زندانیان قبل از مذاکرات صلح بین الافغانی شرط گذاشته شده بود.