اجتماعی

شفاخانه ها در غرب کشور بخاطر نبود امکانات با خطر تعطیلی مواجه اند

محمدشریف قاضی‌زاده، رئیس شفاخانه کووید ۱۹ در غور به خبرنگار رها گفت: «نبود دارو، مواد غذایی و مواد سوختی برای گرم‌کردن اتاق‌ها از جمله مشکلاتی است که بیماران را مجبور کرده تا بعد از چندین ساعت شفاخانه این ولایت را ترک کنند.»

آقای قاضی زاده از نهادهای صحی داخلی و کشورهای خارجی می خواهد تا توجه بیشتری پیرامون اوضاع بیماران و شفاخانه های کووید ۱۹ داشته باشند.

همچنین مسئولان صحی در ولایات هرات و بادغیس نیز از وضعیت بد شفاخانه ‌های کووید ۱۹ در این ولایات ابراز نگرانی کرده و می‌گویند که تمام نیازمندی ‌ها و مشکلات موجود را با مسئولان مرکزی در میان گذاشته اند اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

این مسئولان هشدار می‌دهند اگر به وضعیت شفاخانه‌های کووید ۱۹ توجه نشود، بیش‌تر این شفاخانه‌ها تعطیل خواهند شد.

میروس افضلی، مسئول پروژه کووید ۱۹ در ولایت فراه به خبرنگار رها می گوید که در مورد پرداخت معاشات کارمندان، کمبود مواد غذایی و نبود برق تاکنون هیچ نهادی با شفاخانه این ولایت همکاری نکرده است.

وی گفته است اگر توجه به این اوضاع از سوی نهادهای مربوطه صورت نگیرد فاجعه انسانی در ولایت فراه رخ خواهد داد.

از سوی دیگر نجیب‌الله، یک تن از پزشکان در حوزه غرب کشور می گوید که بدلیل عدم پرداخت معاشات پزشکان، او از روی فقر و تنگدستی مجبور شده تا وسایل خانۀ خود را به شمول قالین‌های دستی خانه اش بفروش برساند تا بتواند مشکلات اقتصادی خانواده اش را برطرف کند.

او می گوید: «اگر این شرایط این چنین ادامه داشته باشد و توجهی هم از سوی نهاد های امدادرسان صورت نگیرد، دیگر نمیدانم چه وسایلی را بفروشم تا خرج خانه خود را تامین کنم.»

شمار دیگری از پزشکان و کارکنان شفاخانه های دولتی در غرب کشور ضمن گفته های داکتر نجیب الله می گویند که آنها نیز برای تامین مخارج زندگی شان مجبور شده اند تا لوازم خانه خود را به فروش بگذارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا