سیاست

شاهدان و خبرنگاران پاکستانی همچنان معتقدند که بن لادن کشته نشد

پس از آن حمله شماری از خبرنگاران محلی پاکستان اقدام به تحقیق درباره آن کردند و هیچ یک هیچ شواهدی مبنی بر اینکه اسامه بن لادن در آنجا بوده پیدا نکردند.

«سهیل عباسی» یکی از آن خبرنگاران به اسپوتنیک انگلیسی گفته است چیزی که در شهر «ابت آباد» در ماه مه سال 2011 اتفاق افتاد چیزی جز یک نمایش برای حفظ آبروی واشنگتن در مقابل جامعه جهانی و شهروندان آمریکایی نبود.  

«رجا هارون» یک شاهد عینی نیز به اسپوتنیک می گوید “همه ما مطمئنیم که اسامه بن لادن در آن خانه نبود. اما خانواده او چندین سال در آن منطقه زندگی می کردند.”

رجا هارون که تنها چند متر با خانه ای که گفته میشد متعلق به اسامه بن لادن بوده زندگی می کند گفت که از ابتدای عملیات تا زمانی که دولت پاکستان بیانیه ای در این خصوص صادر کرد شاهد ماجرا بوده است.

رجا هارون افزود “در ابتدا هیچ گزارش و یا شواهدی مبنی بر اینکه کسی در نتیجه عملیات نیروهای آمریکایی کشته شده وجود نداشت. تا اینکه، ناگهان، ما نیز مانند دیگران در دنیا توسط گزارش های آمریکا و رسانه های غربی متعجب شدیم که اسامه بن لادن در شهر ما کشته شده است.”

او گفت: “سپس، خبرنگاران محلی و خارجی شروع به آمدن به شهر و محله ما کردند. پس از آن بیانیه های مختلفی از سوی آمریکا منتشر شد که در آنها باراک اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا بخاطر کشته شدن رهبر خطرناک یک گروه تروریستی پیام های تبریک می فرستد.

رجا هارون می گوید “اینکه جنازه اسامه بن لادن را پس از کشتن به دریا انداخته اند واقعا مسخره و احمقانه است.”

«عملیات نیزه نپتون» نام عملیاتی است که در آن یک تیم ویژه از سربازان نیروی دریایی آمریکا به محل اختفای اسامه بن لادن رهبر وقت گروه تروریستی القاعده در شهر «ابت آباد» در نزدیکی اسلام آباد پایتخت پاکستان حمله کرده و او را کشتند.   

آمریکا در گزارش های متعدد رسمی خود اعلام کرده بود که اسامه بن لادن در افغانستان حضور دارد و طالبان به او پناه داده است.

بن لادن اما پس از سقوط حکومت طالبان در سال 2001 موفق به فرار شد. او پس از آن بصورت فعال همواره بیانیه های مختلفی صادر می کرد و در فایل های تصویری ظاهر می شد و به تهدیدهایش ادامه می داد، اما هرگز مکان او معلوم نبود.

در سال 2010، سازمان استخبارات آمریکا (سیا) موفق به ردگیری عوامل نزدیک به اسامه بن لادن و منزل مسکونی او در شهر ابت آباد شد و برای ماه ها آنها را زیر نظر داشت.

عملیات حمله به منزل بن لادن در ساعات اولیه روز یکم ماه می سال 2011 (12 ثور سال 1390) آغاز شد. در این عملیات 79 تن از نیروهای ویژه آمریکا با جنگنده های اف 16 و هلی کوپترهای مختلف جنگی حضور داشتند. مقام های ارشد آمریکایی به شمول باراک اوباما نیز از واشنگتن به صورت زنده این عملیات را تماشا می کردند.

پس از کشته شدن اسامه بن لادن، جسد او به شهر جلال آباد ننگرهار آورده شد و پس از کالبد شکافی تایید شد که او اسامه بن لادن است. پس از آن جنازه او توسط یک کشتی نظامی آمریکا از افغانستان خارج شده و در دریا انداخته شد.

گروه القاعده نیز پنج روز پس از این حمله تایید کرد که رهبر این گروه کشته شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا