هدف از این همکاری و تلاش مشترک، تقویت نیروی افغانستان برای خودکفایی در تولید گندم است.
آقای «بولاجی آکین بورو» یکی از موسسین شرکت مسر سلولانت گفت که این یک هدیه از سوی شرکتش در نیجریه، مبدا این تکنولوژی، به نوع بشر است.
وی افزود: “افغانستان برای ما زیبا است؛ خوشحالیم که از آفریقا تا اینجا را آمده ایم تا زندگی دهاقین کوچک در افغانستان را بهتر سازیم. این تکنالوجی، دهاقین کوچک را قادر می سازد تا دسترسی به نهاده های زراعی گوناگون و متنوع ، کود، و مواد کیمایی-زراعی را افزایش دهد، که این موارد از پایه های اصلی پایداری رشد و سودآوری ارزش افزوده زنجیرها می باشد. این تکنالوجی اجازه می دهد تا بهترین دانه ها و کودهای موجود به دست صدها هزار تن از کشاورزان کوچک برای تولید محصولات زراعی برسد.”
آقای آکین بورو همچنین از دولت و مردم افغانستان برای دادن این فرصت به شرکت سلولانت جهت فراهم کردن و ایجاد زندگی بهتر برای دهاقین افغانستان قدردانی کرد.
او گفت: “ما با همکاری دولت افغانستان برای توزیع 1 میلیون نهاده زراعی به دهاقین طی 90 تا 120 روز آینده کار خواهیم کرد. سیستم بیگ پول الکترونیکی سیستمی جامع برای ارتباط دادن دهاقین با تامین کنندگان نهاده ها، منابع مالی با بازار از طریق ادغام با اپراتورهای مخابراتی، بازارهای نهاده ها، ارائه دهندگان خدمات مالی، بازار کالا و ارائه دهندگان خدمات بیمه است.”
سیستم بیگ پول الکترونیکی در نیجریه، توسط دکتر آکین وومی مدیر AfDB و وزیر سابق زراعت این کشور اندیشیده شد، و توسط شرکت «مسر سلولانت» این کشور توسعه و اجرایی گردید.
سیستم بیگ پول الکرونیکی که به نام «آگری کوره» نیز شناخته می شود، سیستمی است که هر دهقان را با تمامی چیزهای مورد نیاز در عرصه زراعت در همه مکان و در هر زمانی متصل می کند. این تکنالوجی نیجریه را قادر ساخت تا تولیدات غذایی خود را با متوسط 21 میلیون تن در سال از سال های 2012 الی 2015 افزایش دهد، که سبب فراوانی محصولات غذایی و کاهش قیمت در این کشور طی این سال ها گردید.
این شرکت همچنین تکنالوجی خود را به دیگر کشورهای انگلیسی و فرانسوی زبان قاره آفریقا مانند لیبریا، توگو، اوگاندا و دیگر کشورها صادر کرده است.