آقای دانش در دیدار امروزش ضمن ابراز قدردانی از تلاش های صنعت گران و تولیدگران داخلی، رشد صنایع و تولیدات داخلی افغانستان را در راستای بهبود و توسعه اقتصاد افغانستان یک امر بنیادین و نهایت مهم عنوان کرد.
او افزود که پالیسی دولت وحدت ملی در امور اقتصادی، بر حمایت و پشتیبانی از صنایع و تولیدات داخلی استوار بوده و بر همین اساس در کمیته های مربوطه، تلاش بر اینست که قوانین و قراردادها به صورتی تنظیم گردد که صنایع و تولیدات داخلی در اولویت قرار داشته باشند.
معاون رییس جمهور تأکید کرد که همگامی با مقتضیات جدید اقتصاد بازار در افغانستان و منطقه برای موفقیت تاجران و صنعت کاران افغانستان یک امر اساسی و الزامی است که به همین سبب می بایست در قوانین افغانستان بازنگری مجدد صورت بگیرد. وی افزود که تجارت و صنعت یک چیز ثابت نیست و قوانین و مقررات آن نیز، باید مطابق زمان تعدیل گردد.
معاون رییس جمهور گفت که برای حل این مشکل، باید یک گروه کاری مشترک از حکومت، تاجران و صنعت گران و متخصصان این بخش، می بایست مجموعه ی قوانین مرتبط به صنعت و تجارت را به صورت عموم مورد مطالعه و بررسی قرار بدهد.
آقای دانش تأکید کرد که اتحادیه صنایع افغانستان، باید در کمیته های مربوطه در ساختار دولت، جایگاه مناسب خودش را داشته باشد تا در قوانین و پالیسی های دولت بتواند، خواسته ها و مشکلات شان را مطرح کنند.
اتحادیه سرتاسری صنایع افغانستان، از نقش و تلاش استاد سرور دانش در راستای تعدیل قوانین افغانستان در کمیته قوانین کابینه ابراز قدردانی کرد و تقاضا نمود که در کمیته قوانین نماینده این اتحادیه نیز حضور داشته باشد.
اعضای اتحادیه صنایع افغانستان، ضمن تشریح مشکلات و خواسته های عمومی شان، تقاضا کردند که در صورت امکان یک دانشگاه صنعتی نیز در افغانستان تأسیس گردد تا وضعیت صنعتی از داخل کشور توسعه پیدا نماید.
در اخیر معاون رییس جمهور وعده سپرد که خواسته ها ومشکلات اتحادیه سرتاسری صنایع افغانستان را از طریق ارگان های ذی ربط پیگیری خواهد کرد.