امنیت و جرایمبین الملل

جوشوا بویل: طالبان مرا مجبور می کردند که به شبکه حقانی ملحق شوم

جوشوا بویل مرد کانادایی که به همراه همسر و فرزندانش به مدت پنج سال در اسارت شبکه تروریستی حقانی در پاکستان بوده، به تازگی در گفتگو با فاکس نیوز گفته است که طالبان او را مجبور می کردند تا به شبکه تروریستی حقانی ملحق شود.

پس از اینکه او با این درخواست طالبان مخالفت کرده، آنها تلاش کردند تا فرزند او را قبل از متولد شدن بکشند.

وی گفت: “من استانداردهایی برای زندگی خود دارم، و این استانداردها چیزی هستند که من را از آنها جدا می ساخت.”

شبکه حقانی اما این گفته های او را رد کرده و می گوید که همسر او به طور طبیعی سقط جنین داشته است.

بویل اما در پاسخ به این ادعای طالبان می افزاید که طالبان هنگامی که همسر او را مجبور به سقط جنین کرده اند، به او گفته بودند که دقیقا چه کاری کرده اند.

لازم به ذکر است که جوشا بویل و خانواده ی او تقریبا سه هفته پیش توسط کماندوهای ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان و پاکستان از چنگ طالبان آزاد شدند و به پنج سال اسارت او و خانواده اش پایان دادند.

جوشا بویل در سال 2012 به همراه همسرش برای ماه عسل به آسیا سفر کرده بود، که هنگام عبور از افغانستان توسط شبکه حقانی ربوده شدند.

بویل اما می گوید گرچه خوشحال است که آزاد شده اند اما سوال های بسیاری وجود دارد که هنوز به آنها پاسخی داده نشده است.

برای مثال او می گوید که چرا نیروهای آمریکایی با وجود اینکه طی این پنج سال از موقعیت آنها اطلاع داشته، اما هیچ گاه اقدام برای آزادی آنها نکرده اند.

همچنین به گفته ی وی، زمان آزادی آنها نیز سوال برانگیز است؛ که قطعا این آزادی به طور اتفاقی نبوده است. آنها تقریبا در سالروز پنج سالگی اسارت شان آزاد شده اند.

بویل علاوه می کند که طالبان در غذای همسر او استروژن مخلوط می کردند تا او را مجبور به سقط جنین کنند.

او افزود که یکی از فرزندانش پیش از متولد شدن توسط تروریستان کشته شد، اما همسرش موفق شد دو فرزند دیگر را به دنیا بیاورد.

بویل گفت: “بخاطر این که بتوانیم شرایط حداقلی برای همسرم فراهم کنیم، مجبور بودیم حاملگی او را مخفی نگه داریم و غذاها را در زیر خاک پنهان می کردیم تا حداقل غذای سالم داشته باشیم.”

شبکه تروریستی حقانی در دهه 80 میلادی اسامه بن لادن را وارد مجموعه خود کرد و هم اکنون این شبکه تروریستی مسئولیت اختطاف را برای گروه طالبان به عهده دارد.

این گروه چند روز پیش در پیامی اعلام کرد که یک تن از دو استاد دانشگاه آمریکایی افغانستان که آنها نیز در اسارت این گروه بسر می برند، در وضعیت صحی وخیمی قرار دارد، و اگر هر اتفاقی برای این استاد بیفتد، مسئولیت آن به دوش دولت آمریکا است که حاضر نشده با تبادل زندانی طالبان او را آزاد کند.

ظاهرا طالبان در بدل آزادی این دو استاد دانشگاه آمریکایی، آزادی انس حقانی برادر رهبر فعلی شبکه حقانی را خواسته است.

انس حقانی در زندان پل چرخی کابل بسر می برد و در صف اعدامی ها قرار دارد.

جوشا بویل در پایان صحبت هایش گفت: “خیلی راحت می توانید تشخیص دهید که کدام یک از افراد طالبان واقعا چهره مذهبی دارد. بسیاری از آنها هیچ دانشی پایه از اسلام نداشتند. هر وقت یک چهره واقعا مذهبی طالبان به محل اسارت ما می آمد، تمامی دیگر طالبانی که پیش تر سکولار و بی دین بودند، پارچه ای سیاه به سر می کردند و شروع به خواندن قرآن می کردند. کاری که هیچ وقت آن را انجام نمی دادند، مگر اینکه یک بازدید کننده مذهبی می آمد.”

وی افزود: “مخالفت آنها براساس علاقه دینی نیست، بلکه این مخالفت براساس عشق به خونریزی، حاکمیت، تجاوز، قتل و ترس است.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا