برگزیده هاسیاست

تمنا به غنی پیوست

در اعلامیه‌ای امروز یکشنبه (17 قوس) تیم دولت‌ساز و تیم تدبیر و توسعه به رهبری آقای فرامرز آمده است که این ائتلاف با هدف انکشاف و آبادانی افغانستان شکل گرفته است.

در اعلامیه آمده:” بر همگان واضح است که تیم “دولت‌ساز” به رهبری دکتور محمد اشرف غنی و تیم “تدبیر و توسعه” به رهبری دکتور فرامرز تمنا، تیم‌های انتخاباتی برنامه محور بوده و برای دست‌یابی به یک افغانستان شکوفا، امن و توسعه‌‌یافته، که همه شهروندان آن دسترسی برابر و همیشگی به رفاه، آزادی و آگاهی داشته باشند، تلاش می‌کنند. بر همین مبنا این دو‌ تیم برای نیل به این هدف تصمیم به همکاری و ائتلاف با یکدیگر گرفته‌اند”.

اعلامیه می افزاید:”هر دو تیم انتخاباتی بر این باورند که تأمین امنیت، توسعه، مبارزه با فقر، تأمین رفاه و آسایش، نه‌تنها وظیفۀ یک فرد یا یک گروه نیست، بلکه یک فرد یا یک گروه به تنهایی هم نمی‌تواند افغانستان را به سمت شکوفایی و توسعه‌یافتگی هدایت کند؛ لذا این وظیفۀ گروه‌ها و جریان‌های مختلف است که در کنار یک‌دیگر برای دستیابی به افغانستانی آزاد، آباد و سربلند بایستند”.

در اعلامیه آمده است:”برای رسیدن به چنین آرمان مقدس، تیم «تدبیر و توسعه» دعوتِ تیم «دولت‌ساز» مبنی بر همکاری و اعلام حمایت از آن تیم را می‌پذیرد و مشارکت خویش را با رهبری این تیم جهت دستیابی به افغانستانی امن و توسعه یافته اعلام می‌دارد”.

رهبری تیم‌های یادشده از تمام دست اندرکاران انتخاباتی خواسته که به روند و فیصله‌های قانونی احترام گذاشته و اصول و لوایح انتخاباتی را رعایت نمایند.

این دو تیم انتخاباتی تاکید کرده‌اند متاسفانه اعلام نتایج انتخابات مطابق تقویم از قبل تعیین شده صورت نگرفت، تاخیر اعلام نتایج و همچنان ایجاد هر نوع بحران به زیان کشور تمام شده و آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی آن را شهروندان کشور متحمل می‌شوند. بناء از کمیسیون مستقل انتخابات خواسته می‌شود که نتایج انتخابات ریاست جمهوری 1398 را در روشنایی قوانین نافذه هر چه سریع‌تر اعلام نماید.

این در حالی است که قرار است امروز کمیسیون انتخابات و نامزدان معترض، نشست مشترکی را دایر کنند تا برای بحران انتخاباتی به وجود آمده راه حلی پیدا کنند.

کمیسیون انتخابات خواهان بازشماری بیش از 300 هزار رای است و این روند را در 27 ولایت تکمیل کرده است اما شماری از ستادهای انتخاباتی با بازشماری آرای مخالفت کرده و مانع آغاز این روند در 7 ولایت کشور شده‌اند.

ستادهای انتخاباتی معترض خواهان ابطال این 300 هزار رای هستند اما کمیسیون انتخابات تاکید دارد که بدون بررسی (تفتیش و بازشماری) مطابق قانون نمی‌تواند آراء را باطل اعلام کند.

انتخابات ریاست جمهوری به تاریخ شش میزان برگزار شد اما کمیسیون انتخابات تاکنون قادر نشده که نتایج ابتدایی آن را اعلام کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا