اجتماعیبرگزیده ها

بیش از 7 هزار کامنت در اعتراض به رفتار دولت در صفحه ارگ نوشته شد

این اقدام در حالی صورت می گیرد که تاکنون صفحه ارگ بیش از هزار کامنت را ثبت نکرده است و در اکثر پُست های ارگ تا به طور میانگین 400 کامنت ثبت شده است.

در اقدام امروز پنجشنبه، هواداران از سران حکومت وحدت ملی، به خصوص ریاست جمهوری خواسته است که به تبعیضی که در جریان است خاتمه دهد و اجازه ندهد این روند ادامه دار باشد.

کاربری در کامنتی خطاب به محمد اشرف غنی نوشته است: یادت است که در زمان کمپاین ها انتخاباتی چی می گفتی؟ یادت هست می گفتی که هیچ افغان از افغان دیگر کمتر و یا بیشتر نیست؟

این کاربر از آقای غنی خواسته است که حالا زمان اجرایی کردن وعده های انتخاباتی است و اکنون باید به خواسته مشروع شهروندان لبیک بگوید.

کاربر دیگر فیسبوک خطاب به رئیس جمهوری نوشته است که ما را از مرگ نترسان، ما تا اخرین نفس از حقوق خود دفاع می کنیم و خون خود می گذریم.

از سوی دیگر گردانندگان صفحه ارگ نیز امروز، روزی پرکار را سپری کردند و برای اولین بار به کامنت هایی که از سوی شهروندان داده می شود، جواب دادند.

گردانندگان نوشته اند: “هموطنان عزیز! تشکر از اینکه امروز صفحه فیس بوک ارگ ریاست جمهوری را انتخاب کرده و به دوستان تان معرفی کردید.”

انان نوشته اند، “امروز با حضور تان در صفحه مجازی از یک سو به انتقال پیام تان سهم گرفتید و از طرف دیگر با صفحه ارگ اشنا شده و به دوستان معرفی نمودید. از پیام های مثبت یکایک تان جهان سپاس ما با گفت‎وگو و تبادل نظر سازنده می توانیم بر تمام چالش ها پیروز شویم.”

اما با این وجود، برخی از کاربران شبکه اجتماعی فیسبوک معترض بودند که کامنت های آنان پاک می شود و اجازه ماندن در صفحه ارگ ندارد.

یک کاربر خانم در کامنتی نوشته است که آزادی بیان حق من است! کامنتم را حذف و من را بلاک نکنید! صفحات ارگ و ریاست اجرائیه به شدت در حال حذف و بلاک اند!

گفتنی است که فردا نیز، هواداران جنبش روشنایی تصمیم دارند که به صفحه فیسبوک سازمان ملل برود و کامنتی ها در باب تبعیض در حکومت وحدت ملی بدهند.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. اگر هدف، شکستِ تبعیض است و توتا وسیله‌ای آن، پس پیروزی اصلی این است که ارگِ دوسره توتا را چون ثبوتِ تبعیض با لجاجت تا دمِ مرگ به مردم ندهد تا اقتصاد ملی ما با برق در دو معدن آهن (فناوری) و ذغال‌سنگ (انرژی) خودکفا نشود. یعنی، حالا توتا برای ما دیگر معنا دارد: حالا نسلِ قلم، میدان شهداء برای عدالت دارد! حالا صادق، آن طفلِ سیاه، می‌تواند در «گلزار شهداء» آرام بخوابد، وقتی به جای آن بیسوادی آگاه، صادقانِ قلم‌دار بر بلندای راهِ حق برای عدالت ایستاده اند. پس بگذار ظالمان زمان، به حقیقتِ نوی زمان تن ندهند و راهِ حق و عدالت را با خونِ جان ما، راهِ جهنم برای خود سازند. بگذار دلیل ظالمان مختلف باشد، اما پیام شان یک معنای بی‌معنا دارد که: در عالمِ جنگ و ظلم و فقر و تبعیض، من زنده جهان زنده! اما قلمی مانده در خون بر جاده، پندی روشن در زمانه دارد که ناانسانیِ تبعیض قربانی انسانی می‌خواهد.
    #دايفولادي
    #جنبش_روشنايي

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا