اجتماعی

هنوز 34 هزار نفر از افغان های تخلیه شده در کمپ های نظامی امریکا حضور دارند

جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع امریکا(پنتاگون)، می گوید هنوز سی و چهار هزار نفر از افغان هایی که در عملیات تخلیه از افغانستان منتقل شده بودند در هفت کمپ نظامی در امریکا به سر می برند.

جان کربی تاکید کرد بعد از نزدیک به سه ماه از عملیات تخلیه هنوز افغان های زیادی در کمپ های نظامی امریکا حضور دارند.

باید گفت در جریان عملیات تخلیه نزدیک به پنجاه و سه هزار و صد و پنجاه شهروند افغان به هشت پایگاه نظامی در امریکا منتقل شدند و در این میان پایگاه نظامی فرت لی عملیات حمایت از پناهندگان را متوقف کرد و هفت پایگاه نظامی باقی مانده است.

براساس اطلاعات، نزدیک به بیست هزار افغان تاکنون پروسه های لازم را طی کرده و اکنون در نقاط مختلف امریکا زندگی می کنند.

کربی گفت:«در حال حاضر نسبت به گذشته افغان های کمی در پایگاه های نظامی باقی مانده و تعداد کسانی که پروسه لازم را طی کرده اند بیش از حد انتظار بوده است.»

وی تاکید کرد بیشتر افغان هایی که در عملیات تخلیه به امریکا منتقل شدند پروسه را پشت سرگذاشته اند اما در مورد اینکه ماموریت در پایگاه های نظامی چه مدت طول می کشد و کمپ نظامی بعدی که عملیات حمایت از پناهندگان را متوقف می کند کدام کمپ خواهد بود، چیزی نمی توان گفت.

این در حالی ست که هنوز هزاران متقاضی «ای آی وی» و پی1 و پی 2 در افغانستان باقی مانده اند که بیشترشان پروسه را طی کرده اند اما به دلیل کمبود پرواز در افغانستان گیر کرده اند.

امریکا به تازگی اعلام کرده عملیات تخلیه تازه ای ندارد اما افراد باقی مانده را طی پروازهای منظم از افغانستان خارج می کند.

نوشته های مشابه

12 دیدگاه

  1. از دولت آمریکا به خاطر کمک به مردم افغانستان سپاس گذارم امید وارم که با آزاد کردن اقتصاد افغانستان از بانک ها به افغان های داخل افغانستان کمک کنند

  2. بسياري از كسانكي با نيروهاي بين لمللي همكار بودنند فعلا” در افغانستان جا مانده اند و منتظر انتقال به كشور دوم هستند و از هر نوع مشكلات رنج ميبرند اميد در اين عرصه توجه صورت گيرد ممنون.

  3. ماسازمان جامع مدنی پیش ازدولت طا لب ما درخاست دادم تا هنوزمعلوم نیست

  4. با احترامات سلام
    با آمدن طالبان یعنی افغانستان را برای هزاران کارمند دولت سابق را بیکار کردن درکل زندگی همه مردم افغانستان را دشوار ساختن مردم از بیکاری درین شب روزا زندگی عادی شان به جهنم تبدیل شدن و بخصوص خودم یک دختر خانم میباشم قشر که زیاد متضرر شدن ما هستیم ما دیگر نمیتوانیم مثل قبل در امورات فرهنگی هنری و اجتماعی ادامه بدهیم. شغل کاری که داشتم از من گرفتن من به عنوان یک دختر خانم از دولت آمریکا خواهان همکاری شان هستم برای آن عده قشر آسیپ پذیر ما میخواهیم مهاجر شویم .😥😥

  5. با سلام
    مهاجرانی که طی یک برنامه منظم p2 از افغانستان خارج شده اند و فعلا در کمپ های کشورهای همسایه افغانستان به سر می برند آینده شان چگونه خواهد شد آیا پروسس ی در کارهایشان درجریان است یا خیر ؟

  6. افغانستان بدون کمک های خارجی نمیتواند به پای ایستاد شود کمک در حقیقت برای مردم عام است نه برای گروه وحشت طاالب
    این که پول مانرا بانگ جهانی مسدود کرده و پول افغانی در سقوط است نقص عمده برای مردم عام افغانستان است فعلآ مردم ما در حالت بسیار دشوار است نمیتوانند به زنده گی ادامه حتا عده زیاد خودکشی مینمایند. از دولت امریکا ما خوش استیم!
    چونکه دایم افغانستان و مردم افغانستان را کمک کردند سپاسمندیم!!
    میاییم بالای بحث طاالبان!!!!!!!😡
    طاالبان اگرچه برای همه هویداست که گذشته خوب ندارند مردم ستیزه جوه جنگ جوه مکاره هیله گر …..
    از دولت امریکا خواهانیم تاکه این گروه جهل دولت را همه شمول حقوق زنان و غیره را رعایت نکنند قعتآ به رسمیت نشناسند
    بااحترام

  7. من کسی استمکه سال ۱۹۹۴ در یکی از موسسه های انتر نترنشنل کار کردم .حالی هم باوحشت و استرس زندگی میکنم چون کارم به خاطر توانمند سازی خانم ها بوده سال های متمادی همه زنان در کابل و اطرافش منو میشناسند .
    فارمت پ۲ را خانه پوری کردم اما متاسفانه کدام جوابی برایم نرسده
    خواهشمندم که مرا کمک نماید تا در آمریکا همرای فامیلم زندگی نمایم

  8. متاسفانه کسانی که واقعا جانشان د خطر است هنوز بیرون نشده من که خانم استم چون شوهرم مشاور وزیر بود و وقتی طالبان همه جا را گرفتم خودش بیرون شده نتوانست ولی مرا ایران فرستاد فعلا من اینجا تنها و به بسیار سختی زنده گی خود را پیش می برم و شوهرم از ترس طالب از افغانستان بیرون شده نمی توانم من واقعا نمی توانم چی کنم چون بسیار این وضعیت برایم سخت است لطفا مرا کمک نماید

  9. سلام من بک کسی میباشم که همرای نیروهای امریکای به وظیفه های خاص همرا بودم ویک مدال هم دارم این نیروها فعلا جان من در خطر است در افغانستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا