سیاستِتیتر یک

“از پیشرفت در روند مبارزه با فساد اداری راضی نیستم”

استاد دانش در این دیدار اظهار کرد “من به عنوان معاون رییس جمهور از پیشرفت در روند مبارزه  با فساد اداری راضی نیستم.”

آقای دانش گفت که هیأت رهبری حکومت وحدت ملی برای مبارزه با فساد اداری اراده جدی دارد، اما در حوزه عمل مشکلات بسیاری وجود داشته و هم اکنون نیز این مشکلات وجود دارد.

دفتر مطبوعاتی معاون ریاست جمهوری با ارسال خبرنامه ای به رسانه ها نوشت که آقای دانش فقدان انسجام و هماهنگی در مبارزه با پدیده فساد و همچنین نبود سیاسیتی جامع برای مبارزه با این پدیده را از مشکلات جدی دراین زمینه عنوان می کند.

سرور دانش در این دیدار گفت “اگرچه به صورت موردی در عرصه هایی چون تهیه قوانین، قضیه کابل بانک، شهرک هوشمند، قراردادها و امور تدارکاتی اقداماتی عملی انجام شده است، اما تا یک مسیر مشخص تعیین نشود، با برخورد موردی نمی توان مشکل فساد اداری را از میان برداشت.”

معاون رییس جمهور با اشاره به اینکه طرح جامع اصلاحات عدلی و قضایی نیز در راه است، گفت که این برنامه می تواند برای مبارزه با فساد اداری مؤثر باشد، اما در دیگر عرصه ها به توجه جدی نیاز می باشد.

وی علاوه کرد در بخش ساده سازیِ روند اجرات در ادارات، بازنگری سیستم تقرری و خدمات ملکی مانند سالهای گذشته همچنان مشکلاتی وجود دارد و حرکت سازنده ای دراین زمینه ها صورت نگرفته است.

سرور دانش در این دیدار همچنین به تثبیت و تعریف جایگاه حقوقی، سیاسی و اداری کمیته مستقل مشترک نظارت و ارزیابی مبارزه با فساد اداری و تنظیم نوع رابطه آن با اداره مبارزه با فساد اداری تأکید کرد.

در این دیدار محمد یاسین عثمانی و خانم سلاگجانا تسیوا، اعضای کمیته متذکره از روند کاری این کمیته به معاون رئیس جمهوری گزارش دادند و خواستار هدایت های آقای دانش در چگونگی پیشبرد امور مربوطه شدند.

آنان ضمن ابراز خرسندی از حمایت رهبری حکومت وحدت ملی از کمیته و برنامه های مبارزه با فساد اداری، از جریان روند کاری کمیته در ولایات و ادارات دولتی گزارش دادند.

اعضای این کمیته گفتند “قرار است کمیته مستقل مشترک نظارت و ارزیابی مبارزه با فساد ادرای، استراتژی و طرح عملی سه ساله ای را تهیه نماید.”

به گفته آنان، در گذشته این کمیته برای مبارزه با فساد، بیش از 1300 سفارش صادر کرده بود که حدود چهل درصد این سفارش ها عملی گردیده است.

رئیس و اعضای کمیته یاد شده، حمایت قاطع حکومت از برنامه های مبارزه با فساد را یک ضرورت جدی عنوان کردند و بر انعکاس دیدگاه های جوانب مختلف در استراتژی ای که قرار است از سوی این کمیته تهیه شود، تأکید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا