آیا کمک های بشردوستانه جامعه جهانی به طور عادلانه در افغانستان توزیع می شود؟
به دنبال گسترده شدن دامنه فقر و بیکاری در سطح کشور پس از حاکمیت مجدد طالبان، شمار زیادی از کشورها فارغ از مسایل سیاسی در قبال طالبان، اقدام به سرازیر کردن کمک های بشردوستانه شان جهت جلوگیری از بحران انسانی در افغانستان کرده اند.
بارها سازمان های بین المللی به شمول سازمان ملل متحد و رسانه ها نسبت به وقوع یک بحران انسانی در افغانستان هشدار داده اند و از جامعه جهانی خواسته اند تا کمک هایشان را بدون درنظرداشت مسایل سیاسی با طالبان به افغانستان سرازیر کنند.
کشورهای منطقه و سازمان های مختلفی نیز بارها جلسات متعددی را با محوریت افغانستان برگزار کرده اند و هر بار در تمامی این جلسات فارغ از رسیدگی به مسایل سیاسی با طالبان، بر ارسال کمک های بشردوستانه به شمول مواد غذایی و تجهیزات پزشکی تاکید ویژه ای کرده اند.
از همین رو، طی بیش از چهار ماه گذشته که از حاکمیت طالبان می گذرد، کمتر روزی را می توان نشان کرد که در آن یکی از کشورهای جهان و یا سازمان های جهانی و یا سازمان های داخلی یک کشور خارجی، کمک های بشردوستانه به افغانستان ارسال نکرده باشند.
اما به دنبال این حجم گسترده از ارسال کمک ها، همچنان بصورت گسترده دیده می شود که فقر و گرسنگی بشدت در تمام نقاط مختلف کشور حاکم است.
با توجه به فقدان خبرنگاران و رسانه های محلی در ولایات و مناطق دور دست، اطلاعات درستی نیز از نحوه توزیع عادلانه این کمک ها مخابره نمی گردد، اما همواره گزارش های زیادی به رسانه ها از سوی مردم می شود که این کمک ها به صورت عادلانه توسط طالبان توزیع نمی شود.
از شما مخاطبان محترم خواهشمندیم که نظرات خود را نسبت به توزیع و یا عدم توزیع عادلانه این کمک ها توسط طالبان از مناطق خود برای ما ارسال کنید.
چنانچه عکس و یا ویدیویی نیز در این خصوص دارید از طریق فیسبوک خبرگزاری و یا واتساپ برای ما ارسال نمایید.
۹۰٪ از کمک ها حیف ومیل می گردد کارمندان wfp همچنان مانند سابق باکلانتر های گذر ساخت و باخت نموده بصورت گسترده حيف ومیل میکنند .
WFP منبع توزیع کمک برای طالبان شده میخواستم تصویر بگیرم که یکتن ازکارمندان wfp به یک طالب خبرداد که با من برخورد خشن نمود.