آنجیلینا جولی در حال مذاکراه برای حضور در فیلمی که در افغانستان فیلمبرداری می شود
گفته می شود، در این فیلم خانم آنجلینا جولی قرار است در نقش یک زن خلبان نیروی هوایی آمریکا که در افغانستان خدمت می کرد ظاهر شود.
فیلمنامه اولیه فیلم “مانند یک زن شلیک کن!” براساس کتاب خاطرات “دگروال مری جنینگز هگار” یک خلبان زن نیروی هوایی آمریکا در افغانستان توسط فرانک بالودین نوشته شده است.
این فیلم خاطرات خانم هگار از جنگ در افغانستان، جنگ حتی در خانه اش و نقش کلیدی او در ممنوعیت حضور زنان سرباز در میدان های جنگ را به نمایش خواهد گذاشت.
خانم مری هگار زمانی که در افغانستان حضور داشت، خلبان هلی کوپتر و عضو نیروی نجات سربازان آمریکایی بود. وی بعدها لقب قلب بنفش را دریافت کرد.
وی زمانی که به آمریکا بازگشت، کمپاینی را در وزارت دفاع این کشور راه اندازی کرد که سرانجام منجر به اعلام ممنوعیت حضور زنان سرباز در میدان های جنگ شد.
کتاب خاطرات او، (مانند یک زن شلیک کن!) قرار است در ماه مارچ سال بعدی میلادی به بازار آید.
خانم آنجلینا جولی قرار است در نقش خانم ماری جنینگز هگار در فیلمی با نام (مانند یک زن شلیک کن!) ایفای نقش کند.
فرانک بالدوین فیلمنامه اولیه فیلم را نوشته است، و نیکول براون این طرح را به کمپنی فیلمسازی ترای استون پیشنهاد کرده است.
گروه گاتهام تهیه کنندگی فیلم را بر عهده خواهند داشت.
لازم به ذکر است که خانم جولی در حالی وارد مذاکره برای ایفای نقش در این فیلم می شود، که پیش تر نیز، اعلام شده بود که او قرار است در یک فیلم افغانی دیگر در نقش یک دختر افغان ظاهر شود.
این فیلم که اقتباسی از رمان مشهور “نان آور” نوشته “الیس دیبوره” می باشد شهامت و شجاعت دختران افغانی را به تصویر می کشد که لباس مبدل مردانه به تن می کنند تا در شرایط بد اقتصادی کشور بتوانند نان آور خانواده خود باشند.
شخصیت اصلی فیلم دختری است به نام “پروانه” که در مناطق تحت تسلط طالبان به همراه خانواده خود زندگی می کند. پروانه پس از اینکه پدرش به اشتباه به زندان می افتد، برای اینکه بتواند نان آور خانواده باشد لباس مبدل پسرانه می پوشد و کار می کند.
آنجلینا جولی در این خصوص می گوید “داستان “نان آور” برای ما یادآور میلیون ها دختری است که در شرایط بد ظلم و ستم مجبور هستند به خانواده های خود کمک کنند و این دختران در چنین شرایطی بزرگ می شوند. ”
خانم جولی می افزاید “بسیار خوشحال هستم که با تیمی حرفه ای در ساخت این فیلم کار می کنم که می توانند غنای فرهنگ و خلاقیت افغانی بخصوص دخترانی چون پروانه را به خوبی به تصویر بکشند.”
گفتنی است که این فیلم قرار است به تهیه کنندگی یک کمپنی ایرلندی و کارگردانی نورا تیومی ساخت شود.
فیلم نامه این فیلم هم قرار است توسط نویسنده اکراینی کانادایی آنیتا دورون نوشته شود.