اجتماعیبین الملل

قاچاقبران انسان بیش از 10 میلیارد دالر تاکنون درآمد داشته اند

سازمان بین المللی مهاجرت همچنین می گوید که بیش از یک میلیون مهاجر در سال 2015 وارد اتحادیه اروپا شده است، در حالیکه در همین سال تقریبا 37000 نفر جان خود را در طی مسیر به کشورهای اروپایی یا از دست داده اند و یا لادرک/مفقود الاثر می باشند.

ویلیام لوسی سوینگ رئیس سازمان بین المللی مهاجرت گفت که این رقم نشان دهنده افزایشی سه تا چهار برابری نسبت به سال گذشته (2014) می باشد، و آمار مرگ و میرهای مهاجران غیرقانونی نیز افزایش چشمگیری داشته است.

سازمان بین المللی مهاجرت و کمیسیریای عالی سازمان ملل برای مهاجرین در بیانیه ای مشترک نوشتند که تقریبا تمامی این مهاجرین از طریق دریای مدیترانه و یا دریای اژه وارد اروپا شده اند، در حالیکه تقریبا نیمی از این مهاجران از سوریه هستند. 20 درصد این رقم را مهاجران افغان تشکیل می دهد و هفت درصد را نیز شهروندان عراقی تشکیل می دهند.

سوینگ افزود که قاچاقبران انسان در سال 2015 بیش از یک میلیارد دالر از منبع قاچاق مهاجران به اروپا کسب درآمده کرده اند، که مبلغی میانگین 2000 تا 6000 دالر را از هر مهاجر می گیرند که این مبلغ البته بستگی به مسیر و تعداد افراد خانواده مهاجر نیز دارد.

مقامات در سازمان بین المللی مهاجرت می گویند که قاچاقبران انسان از سال 2000 میلادی تاکنون بیش از 10 میلیارد دالر از منبع قاچاق انسان به کشورهای اروپایی درآمد داشته اند.

این مقامات همچنین می گویند که تا 21 دسامبر سال 2015، یک میلیون و پنج هزار و پنجصد و چهار مهاجر (1،005،504) وارد کشورهای یونان، ایتالیا، اسپانیا، مالتا و قبرس شده اند که از این میان 816،752 نفر از طریق آبهای یونان به اروپا آمده اند.

جول میلمان سخنگوی سازمان بین المللی مهاجرت گفت تقریبا غیر ممکن است که تعداد ورود مهاجرین جدید را در سال 2016 پیش بینی کرد.

وی گفت “هرگز گمان نمی کردیم که تعداد مهاجران به این رقم برسد. امیدواریم با این مهاجران به خوبی رفتار شود.”

لازم به ذکر است که آمار ارائه شده از سوی سازمان بین المللی مهاجرت در حالی منتشر می شود که کمیسیریای عالی سازمان ملل برای مهاجرین نیز در گزارش هفته گذشته خود نوشت که آمار مهاجران و بیجاشدگان در سراسر دنیا به رکورد 60 میلیون نفر رسیده است که از این میان یک میلیون نفر وارد اروپا شده اند، و متباقی مجبور به ترک خانه های خود شده و دست به مهاجرت های درون کشوری و یا قاره ای زده اند.

رئیس سازمان بین المللی مهاجرت همچنین علاوه می کند که جنگ در سوریه تنها یکی از علل های افزایش مهاجرت به اروپا می باشد، و رویدادهای دیگری از جمله شیوع بیماری ابولا، گروه تروریستی بوکوحرام در غرب آفریقا، زمین لرزه در نپال و درگیری های لیبی، یمن، سودان جنوبی، جمهوری آفریقای مرکزی، افغانستان و عراق نیز در افزایش این مهاجرت ها سهیم هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا