سیاست

فضل الدین عیار با معرفی عبدالله عبدالله ولایتش را در پروان آغاز کرد

دفتر ریاست اجرایی با ارسال خبرنامه ای به رها نوشته است: «در این مراسم که با حضور هزاران ‌تن از باشند‌گان سراسر افغانستان و شخصیت‌های سیاسی در شهر چاریکار برگزار شده بود، رییس اجراییه از تلاش ‌ها و خدمات انجنیر محمد عاصم والی پیشین پروان، سپاس ‌گزاری و به دگرجنرال فضل‌الدین عیار والی تازۀ آن ولایت، آرزوی موفقیت و کامیابی نمود.»

براساس خبرنامه مذکور، آقای عبدالله در این مراسم همچنین از کارنامه‌ های درخشان مردم پروان در دوره‌های جهاد و مقاومت ستایش کرد و گفت که در فصل جدید نیز مردم پروان در راستای تأمین امنیت، مبارزه با تروریسم و بازسازی، سهم برجسته گرفته ‎‌اند و وحدت مردم پروان در سطح افغانستان یک نمونه است.

رییس اجرایی ابراز داشت که مردم پروان از حکومت سه خواست عمده ( تأمین انرژی برق، تهیۀ آب آشامیدنی و وسیع‌ ساختن سرک) داشتند که دو خواست آنان تا اندازه ا‌یی عملی شده و در دورۀ حکومت کنونی کار جادۀ کابل- پروان نیز تکمیل خواهد شد. «اما واقعیت این است که همۀ خواست ‌های مشروع و برحق مردم عملی نشده است.»

آقای عبدالله به حوادث جاری در کشور اشاره کرد و گفت که مراکز تجهیز، تربیه و آموزش گروه ‌های تروریستان و قاتلان مردم افغانستان روشن است و آن‌هایی ‌که سرگرم توطیه در برابر افغانستان هستند، نیز مشخص می ‎باشند.

وی با اشاره به بازداشت شماری از تروریستان در میادن نبرد گفت که آیندۀ تروریستان در دنیا و آخرت تاریک است. حکومت بر آنان رحم نخواهد کرد و عدالت را دربارۀ آنها اجرا می‌کند.

عبدالله عبدالله از دریافت اسناد و شواهد بیشتر دربارۀ حامیان تروریستان سخن زد و گفت که با دستگیری تروریستان، دست‌های پشت پرده بیشتر افشا می‎شود.

رییس اجرایی کشور با اشاره به سفر هیأت پاکستان به کابل گفت که اسناد و شواهد ارایه شده است و پاکستان باید در عمل نشان دهد که از ترویستان حمایت نمی‌ کند و به دنبال بی‌ ثباتی نمی ‌باشد.

وی افزود که ناامنی در افغانستان منافع مشروع هیچ کشوری را تأمین نخواهد کرد؛ مردم افغانستان با هیچ کشوری دشمنی نکرده‌اند و در برابر متجاوزان و دشمنانش یکپارچه می‌ ایستند.

رییس اجرایی در بخشی از سخنانش به مشکلات حکومت ‌داری اشاره کرد و گفت که باید واقعیت ‌ها را به مردم گفت و بر کمبودها اعتراف کرد.

عبدالله عبدالله با بیان این ‎که آنچه را که به مردم وعده داده بودند، انجام داده نتوانستند، اضافه کرد: «جا دارد به خاطر ایستاد‌گی مردم قدردانی کنیم و از کمبودها معذرت بخواهیم.»

رییس اجرایی گفت که حکومت وحدت ملی در آغاز حمایت همه مردم را با خود داشت؛ «اما امروز فاصله میان مردم و حکومت افزایش یافته است و نباید تقصیر و گناه را به گردن مردم بیاندازیم.»

وی تأکید کرد: «مردم هر روز در دفاع از کشور قربانی می‌دهند. آنها حق اعتراض و نقد دارند و ما باید به آنها پاسخگو باشیم و راه‌کاری را دریابیم که درد و رنج مردم کمتر شود.»

رییس اجرایی کشور افزود که اگر موافقت ‌نامۀ حکومت وحدت ملی عملی می ‌شد، امروز مشکلات کمتر بود. «امروزهم اگر درس نگرفته باشیم؛ به دنبال انحصارگرایی باشیم و پراکندگی را مسوولیت دیگران بدانیم، اشتباه رفته ‌ایم.»

عبدالله عبدالله خاطر نشان ساخت: «باید به خواست‌ های مشروع مردم و قشر سیاسی پاسخ بدهیم. زیرا، حاکمیت قانون و عدالت با شعار تحقق نمی‌یابد.»پ

رییس اجرایی افزود: «برخورد غیرمسوولانه عواقبی دارد که نتیجۀ آن ضعف نظام و کشور می‌باشد و باید در رفتارهای خویش تجدید نظر نماییم. اگر مردم را وسیله فکر کنیم، ره به جایی نخواهیم برد.»

خبرنامه مذکور علاوه می کند که آقای عبدالله با ابراز این ‌که او هیچ‌ گاه نگاه قومی، گروهی و سمتی نداشته است، افزود: «تأمین وحدت وابسته به تأمین عدالت در جامعه می ‌باشد. اکنون، تبعیض را مردم می ‌بینند و احساس می ‌کنند. اعتراض مردم نباید باعث عقده ‌مندی شود. زیرا مردم سرمایۀ ماست.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا