اجتماعیامنیت و جرایمِتیتر یک

سناتوران به اظهارات نخست وزیر پاکستان واکنش نشان دادند

سناتوران در جلسه عمومی مجلس سنا امروز گفتند که ما پاکستان نمی خواهیم که تروریستان را بُکشد بلکه آنان را حمایت نکند.

فضل هادی مسلمیار، رئیس مجلس سنا گفت: “ملت ما از پاکستان نمی خواهد که طالبان را بُکشد بلکه طالبان را حمایت نکنند.

آقای مسلمیار افزود که بر همگان مشخص است که پاکستان حامی تروریستم است و اظهارات امریکایی ها مبنی بر حضور جنرالان پاکستانی در شفاخانه پزشکان بدون مرز گواه این رویداد است.

محمدنواز شریف نخست وزیر پاکستان روز جمعه در انستیتوت صلح آمریکا گفته بود که اسلام آباد آمادگی این را دارد تا مذاکرات صلح را میان دولت افغانستان و طالبان را بار دیگر سازمان دهی کند و در این خصوص با رئیس جمهور غنی نیز صحبت کرده است.

نخست وزیر پاکستان اما گفته بود که  پاکستان نمی تواند همزمان هم طالبان را بکشد و هم آنها را به میز مذاکره دعوت کند.

این سخنان نواز شریف اعتراض برخی از نمایندگان مجلس سنا را برانگیخت و پاکستان را متهم به حمایت و جانبداری از تروریسم کردند.

سمیع فیصل یکی دیگر از اعضای مجلس سنا نیز گفت که اظهارات نخست وزیر پاکستان سیلی محکمی بر صورت مقام های حکومت وحدت ملی است.

آقای فیصل افزود، ما بارها اعلام کردیم که با پاکستان دوستی نمی شود و باید دولت سیاست متفاوتی را در مقابل پاکستانی های پیش بگیرد.

نادر بلوچ عضو دیگر مجلس سنا، امریکا را متهم به حمایت از تروریسم کرد و افزود که طی سال های اخیر آمریکا به جای اینکه نیروهای امنیتی ما را تجهیز کند؛ پاکستان را تجهیز کرده است که حامی تروریسم بوده است.

آقای بلوچ اظهار کرد که امریکا به دنبال منافع ملی خود در منطقه است و در برابر کشته هایی که در گوشه و کنار سرزمین ما می شود، سکوت اختیار کرده است.

دادستان خیالی

برخی از نمایندگان مجلس سنا در ادامه مکتب های خیالی، معلولان خیالی، سربازان خیالی این بار پرده از دادستان های خیالی در ولایت پکتیا برداشتند.

جمعه الدین گیانوال نماینده مردم پکتیا در مجلس می گوید که حدود 39 دادستان نامشان در لیست دادستانی ولایت است ولی خودشان حضور ندارند.

داکتر منگل دیگر نماینده پکتیا نیز گفت که در برخی از تشکیلات ها نام قاضی، دادستان و … وجود دارد ولی خودش حضور فیزیکی ندارد.

آقای منگل افزود، این مشکل باید جدی گرفته شود تا که معضل فساد اداری در کشور برچیده شود.

طی ماه های اخیر، برخی از رسانه های خارجی و سیگار گزارشهای را نشر کرد که در زمان فاروق وردک به ارزش میلیون ها دالر مکتب خیالی در کشور ایجاد شده است.

همچنین چندی پیش رئیس جمهوری نیز گفت که طی سال های اخیر صدها پولیس خیالی در وزارت امور داخله ثبت بوده است و معاش دریافت می کرده است.

همچنین وزارت کار و امور اجتماعی نیز اعلام کرده بود که بیش از 50 هزار معلول خیالی در این وزارت ثبت بوده است.

تاکنون دولت به طور مشخص قضیه های مکتب خیالی، پولیس و معلول خیالی را بررسی نکرده است.

علیرضا احمدی – کابل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا